Projekt för miljarder - Biträdande Projektchef Malmö

Rekryterare
Region Skåne
Plats
Malmö
Annonserat
den 7 december 2017
Stängs
den 31 januari 2018
Kontakta
Annika Loberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gör skillnad - Varje dag
Regionfastigheter är en del av Region Skåne med uppdrag att ansvara för ägande och utveckling av Regionens ägda och förhyrda fastigheter. Regionfastigheter har ett tydligt verksamhetsfokus och skapar goda förutsättningar för framtidens sjukvård. Region Skåne genomför just nu de största satsningarna någonsin på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö, Lund och Ängelholm. Målet är bättre vård och arbetsmiljö med sjukhus som är väl rustade för att möta framtidens krav.

Tjänsten 
Regionfastigheter genomför för tillfället mångmiljardinvesteringar och det väntar ett flertal spännande projekt framöver. Vi är därför i behov av förstärkning och söker en biträdande projektchef till Malmö.

Våra projekt är stora, komplexa och både byggnads- och installationstekniskt avancerade. Som biträdande projektchef har du en central roll i verksamheten, då du ansvarar för samordning och koordinering av samtliga projekt i Malmö. I rollen driver du inte egna projekt, utan har en ledande och koordinerande funktion för både byggprojekt och projektstab. Då det är en ny tjänst finns det utrymme att påverka dess utformning.

Dina arbetsuppgifter

 • Ansvarig för koordinering och samordning av samtliga projekt inom Nya Sjukhusområdet Malmö (NSM)
 • Arbeta tillsammans med Projektchefen som stöd och avlastning i olika sammanhang
 • Övergripande ansvarig för projektstaben, som består av projektgemensamma resurser inom bl. a. Kvalitet, Risk,
 • Arbetsmiljö, Miljö, Energi, Områdesledning, Informationshantering och Tid

Kvalifikationer

 • Mångårig erfarenhet inom branschen
 • Drivit stora, komplexa projekt i en högre befattning
 • Erfarenhet av personalansvar
 • Meriterande med erfarenhet från beställarsidan
 • Erfarenhet från roll med täta kundkontakter
 • Meriterande med erfarenhet av verksamhetsutveckling
 • Civilingenjörsutbildning, väg- och vattenbyggnad eller motsvarande kompetens
 • Ledningsgruppsarbete är meriterande

Personliga egenskaper 
Du är en person med naturliga ledaregenskaper och god samarbetsförmåga. Du är initiativtagande, arbetar strukturerat och uppskattar ett föränderligt arbete som erbjuder nya utmaningar.

Region Skånes värdegrund är central i organisationen och genomsyrar det dagliga arbetet. För att trivas i rollen som biträdande projektchef hos oss är du en värdegrundsdriven person som vill arbete efter våra värdeord: Välkomnande, Drivande, Omtanke och Respekt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Biträdande Projektchef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Regionfastigheter med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 7 januari 2018.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 0709-89 50 18

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.