Junior Financial Controller till Oriflame

Rekryterare
Oriflame
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 december 2017
Stängs
den 30 januari 2018
Kontakta
Maria Hansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu söker vi efter en lagspelare med skinn på näsan som vill kliva in i en roll som Financial Controller till härliga Oriflame. Det här är en ny roll i bolaget där du får stora möjligheter att påverka och utveckla!

Oriflame annonsbild

Oriflame är ett internationellt skönhetsföretag som grundades redan 1967 av två bröder och deras vän. Idag har företaget över 3,6 miljoner oberoende Oriflamekonsulenter som marknadsför deras breda produktutbud av innovativa, svenska skönhetsprodukter inspirerade av naturen i över 60 länder.

Företaget omsätter över 1,5 miljarder euro om året och är sedan 2004 noterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange. Oriflame erbjuder människor världen över en världsledande affärsmöjlighet att nå sina drömmar genom vårt unika affärskoncept. Respekt för medmänniskor och natur är en viktig del av företagets kultur. Oriflame stödjer ett flertal välgörenhetsorganisationer världen över och är bland annat medgrundare av World Childhood Foundation.

Läs gärna mer om Oriflame som bolag och deras erbjudande på deras hemsida: www.oriflame.com/about

Om tjänsten
I rollen som Junior Financial Controller rapporterar du till finanschefen för Skandinavien och Finland. Du ingår i ett team om 18 personer där du blir den som representerar Finance. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

–  Säkerställa kvaliteten i redovisningen
–  Kvalitetssäkring relaterade till den finansiella rapporteringen
–  Stötta finanschefen i diverse frågor så som kostnadskontroll, riskhantering, internkontroll, kredit samt ad-hoc projekt inom finansavdelningen.
–  Nära samarbete med bolagets intressenter, internt och externt
–  Vara spindeln i nätet och arbeta både högt och lågt

Då det här är en ny roll kommer du själv också kunna vara med och påverka och utveckla din roll tillsammans med Oriflame.

Vem söker vi?
Du har minst 2 års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete, gärna från ett internationellt bolag. Din utbildning är relevant och inom ekonomi. Du har en god analytisk förmåga, är en van Excel-användare och bekväm med att kommunicera i det engelska språket i både tal och skrift.

Som person är du lösningsorienterad, noggrann och strukturerad. Du skall självständigt kunna agera snabbt och trivs i en roll med mycket ”ad hoc”. Oriflame har sin redovisning outsourcad till Indien varav det från dig krävs både tålamod och pedagogik med att besvara allehanda frågor. Du är kommersiellt medveten och har en vilja att förstå marknaden och företaget.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vill du veta mer
Vi som hjälper Oriflame med detta uppdrag är kandidatansvarig Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se) och konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@eqonomy.se)

Du får gärna kontakta oss om du har frågor kring tjänsten, i annat fall vill vi tipsa dig om att skicka din ansökan direkt, då processerna oftast går snabbt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb