LKAB söker Produktionschefer

Rekryterare
LKAB
Plats
Kiruna, Gällivare
Annonserat
den 8 december 2017
Stängs
den 14 januari 2018
Kontakta
Niclas Svanelöv
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

LKABOm tjänsten
Vi söker två produktionschefer till Svappavaara Gruva (SVG). En produktionschef kommer ansvara för laddning och servicemaskin och en produktionschef ansvarar för borrning.

Som produktionschef för SVG ansvarar du för ledning, samordning, ekonomi, målstyrning samt utveckling av gruppen och verksamheten. Befattningen innebär att du aktivt ska planera arbetet, genomföra löpande uppföljningar samt säkerställa leverans och kvalitet. Som produktionschef rapporterar du till sektionschef för SVG och ingår i ledningsgruppen för SVG.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för att utveckla människor och få din grupp att arbeta mot gemensamma mål där tillit och respekt är viktigt i vårat arbete. Du bör vara van vid att arbeta resultatorienterat och ta ansvar för att bidra till verksamhetens framgång.

Du bör ha efter gymnasialutbildning gärna med teknisk inriktning, tjänsten kräver B-körkort. Tidigare erfarenhet av personalledning och produktion är meriterande samt god kännedom om LKAB och våra processer.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Om företaget / verksamheten
LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår även malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Övrig information
Dagtidtjänst med stationeringsort Svappavaara.

Välkommen in med CV och personligt brev senast 14 januari 2018. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Sektionschef Niclas Svanelöv 0980-717 08. Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.