VD till Office i Kiruna AB och Office i Norrbotten AB

Rekryterare
Office
Plats
Kiruna & Luleå
Annonserat
den 15 december 2017
Stängs
den 19 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Office strävar efter att stödja företag och organisationers förflyttning i en digital värld. Vår framgång beror på vår förmåga att skapa värde av digitalisering, genom att förstå kundernas behov, krav, önskemål och förväntningar. Vi levererar IT-lösningar som förbättrar våra kunders effektivitet och lönsamhet. Vår verksamhet skall ses som processer som skapar värde. Vi lever som vi lär, förbättrar arbetsflöden och vår organisation genom att samverka på flera plan och genom att ta till vara kompetenser och erfarenheter hos medarbetare, kunder, leverantörer, partners och ägare.
Office annonsbild

Vår kund Office Sverige AB expanderar och söker nu en affärsdriven VD, som ska vara VD för två av bolagen inom koncernen; Office i Kiruna AB och Office i Norrbotten AB. Tjänsten innebär att du kommer att fördela din arbetstid både i Kiruna och Luleå.

I rollen som VD ser vi en ansvarstagande person med ett tydligt affärstänk. En person som leder verksamheterna med företagets värderingar i fokus för att utveckla verksamheten och driva bolagets fortsatta expansion. Tjänsten innebär stimulerande utmaningar med stort ansvarstagande, prestigelöshet, handlingskraft och fokus på hela försäljningscykeln.

Tjänsten innebär även att bygga nya och underhålla befintliga affärsnätverk, själv sälja aktivt och fortsätta utveckla företagen för att kunna leva upp till våra värdeord Långsiktighet, Ärlighet och Närhet.

Krav

  • Du har erfarenhet och intresse av försäljningsledning likväl som generella erfarenheter från säljande verksamheter
  • Minst tre års erfarenhet av ledande befattning
  • I din kommande roll behöver du ha kunskaper/erfarenheter inom ekonomi och budgetarbete
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt

Meriterande.
Erfarenhet från avtalsprocesser, marknadsföring och att bygga varumärken är även erfarenheter vi i sammanhanget ser som intressanta.

Din profil
Vi ser att du är en person med ett engagerat och coachande ledarskap, där gott omdöme, tydlig kommunikation och relationsbyggande egenskaper (både interna och externa) värderas högt.

Vi söker en självgående person som har uthållighet att effektivt fullfölja de mål som du tillsammans med Office Sverige AB och din personal sätter upp. För att lyckas i din roll tror vi att du utöver ovanstående är en genuin person där affärsmässighet och uppföljning är en naturlig del av ditt arbete.

Villkor
Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med stora möjligheter att påverka både din egen och bolagets utveckling.

Office jobbar med support och försäljning av IT och tekniklösningar. Office finns på 20 orter i Sverige. Office erbjudande innefattar Dokument, Enheter & Appar, Moln & Drift, Möten och Telefonilösningar. Idag finns möjlighet för alla företag att få en vardag med mobila och effektiva arbetsredskap. Office tror på, och vill bidra till utvecklingen av lokala bolag. Office Sverige har idag 110 anställda och omsätter ca 200 Mkr. www.office.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto Rekrytering och Bemanning och sista ansökningsdag är 2018-01-19. Ansökan skickas till www.ponto.nu. Vid frågor går det bra att kontakta lena.lindberg@ponto.nu eller +46 70 260 91 65. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ponto är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas.
Vi är bäst för dig!
#Nr1avtryckenergibryrossom