Jurist med fokus på hyresjuridik till Corem Property Group

Rekryterare
Corem Property Group
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 december 2017
Stängs
den 14 januari 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som jurist kommer du att bistå förvaltningen i hyresfrågor, inköpsfrågor samt administrera anlitandet av extern juridisk expertis inom förvaltningen. Rollen är delvis ny varför det finns utrymme att utveckla den samt rutiner och processer. Du rapporterar till Fastighetschefen och är en del av förvaltningen. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår bland annat att:

-  upprätta samt granska hyres-, arrende- och nyttjandeavtal
-  ansvara för inkassoprocessen samt vara förvaltningens stöd i dessa ärenden
- handlägga tvister samt företräda bolaget i domstol och i hyres – och arrendenämnd
-  bistå förvaltningen med råd rörande tolkning och tillämpning av hyresavtal
-  hantera samt upphandla bolagets försäkringar
-  hantera krav mot bolaget från tredjeman, myndigheter och juridiska/fysiska personer
-  hantera krav i samband med entreprenadtvister samt;
-  bistå bolaget med övriga typer av juridiska frågeställningar

Vem är du?
Vi söker dig som har en juristexamen samt ca 3 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med fastighetsrätt från advokatbyrå eller fastighetsbolag. Du är affärsfokuserad med en förmåga att skapa, bibehålla och utveckla goda relationer. Som person är du driven och ansvarstagande.Vidare har du en god pedagogisk och tydlig förmåga och är en teamspelare som tycker om att samarbeta med och stötta andra med din specialistkunskap.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjlighet till utveckling i en spännande specialistroll på ett etablerat, noterat bolag som fokuserar på tillväxt och som satsar på sina anställda.

I denna rekrytering samarbetar Corem Property Group med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan innehållande Cv, personligt brev samt betyg så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh telefon: 0766- 33 14 42 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Om verksamheten
Corem är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Målet är att vara det ledande fastighetsbolaget inom det segmentet, och bolaget arbetar aktivt med transaktioner för att både utöka och förädla beståndet. Alla förvärv och investeringar sker utifrån ett långsiktigt perspektiv.

Det samlade värdet på fastigheterna uppgick till 11 043 mkr per den 30 september, och bestod av 167 fastigheter med en total uthyrbar area om 1 314 262 kvm.

Fastighetsbeståndet är indelat i fem geografiska områden: Region Stockholm, Region Syd, Region Väst, Region Småland samt Region Mälardalen/Norr. En stark lokal närvaro är en grundläggande strategi och bolaget har egen förvaltning och lokalkontor i de fem regionerna.

Corems stam- och preferensaktier är noterade på Nasdaq Stockholm, Midcap, med ett börsvärde per 30 september 2017 om 4,6 mdkr.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb