Redovisningsekonom till Inspira Förskolor & Skolor AB

Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 december 2017
Stängs
den 14 januari 2018
Ref:
2202
Kontakta
Elinor Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Redovisningsekonom till Inspira Förskolor & Skolor AB, ett av Sveriges ledande förskole- och friskoleföretag med kontor i Sollentuna. Detta är en spännande möjlighet för en intresserad redovisningsekonom som söker en ansvarsfull tjänst i en spännande organisation. Till denna roll söker vi en social, noggrann och självständig person som trivs i en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig med ett par års arbetserfarenhet som kvalificerad ekonomiassistent eller redovisningsekonom och som trivs att arbeta i en expansiv miljö. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

 Din utmaning

  • Självständigt ansvara för redovisningen för ett antal bolag i koncernen
  • Utföra månads- och kvartalsavstämningar samt resultatuppföljning och delta i upprättandet av årsbokslut
  • Löpande bokföring och registrering av verifikat samt hantering av utläggsredovisning
  • Löpande arbete i processen för leverantörsreskontra
  • Samverka med redovisningsansvarig i månads- och årsbokslut
  • Sammanställa statistik och andra ekonomiska samt icke-ekonomiska informationsflöden och nyckeltal
  • Genomföra momsavstämning och momsdeklaration
  • Delta i interna projekt och förbättringar av processer på avdelningen

Erfarenhet
Vi söker dig med minst två års erfarenhet ifrån arbete på ekonomiavdelning eller redovisningsbyrå samt med god förståelse för hela redovisningsflödet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att snabbt sätta dig in i nya system och ser kunskaper i Microsoft Navision och Palette som meriterande, men inte ett krav. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är prestigelös och initiativtagande. Du kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Som person är du självständig, noggrann och genomför ditt arbete ansvarsfullt. Du har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar. Vidare är du är kommunikativ och trivs i en social roll med många kontaktytor.

Inspira Förskolor & Skolor
Inspira Förskolor & Skolor AB ingår sedan 2017-08-01 i en koncern ägd av Læringsverkstedet. Læringsverkstedet är en av Skandinaviens största förskole- och skolaktörer med 200 förskolor i Norge och ca 70 förskolor och skolor i Sverige genom företagen Inspira, Helianthus och Palmlunds. Den svenska koncernen bedriver idag verksamhet i 8 kommuner i Stockholms län, Nyköpings kommun, Örebro kommun samt 3 kommuner i Skåne län. Vi är cirka 1000 medarbetare i Sverige och tar dagligen emot flera tusen barn och elever.

Læringsverkstedet är startat och ägs av två pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby. Læringsverkstedet har över 6 000 medarbetare och målet är att växa och utvecklas kontinuerligt. Visionen är att få ”Världens viktigaste värden att växa”. Först och främst barn och elever i förskolor och skolor, men även föräldrar/vårdnadshavare och medarbetare.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan. Ansvarig kontaktperson är Elinor Nilsson.

Liknande jobb

Liknande jobb