Investeraransvarig till Svenska Bostadsfonden

Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 december 2017
Stängs
den 17 januari 2018
Kontakta
Maneli Zakipour
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Din roll
Som investeraransvarig kommer du vara länken mellan kunden och verksamheten där du ansvarar för kundrelationen samt för att marknadsföra våra fonder till både nya och befintliga investerare inom privat-, och företagsmarknaden.

För oss är det viktigt att bibehålla och bygga vidare på långvariga relationer med våra kunder, och en stor del av våra befintliga kunder har varit med oss under många år. Du kommer att ansvara för vidareutveckling och förvaltning av dessa relationer, samtidigt som du kontaktar och bearbetar nya potentiella investerare. Vår marknadsföring sker i första hand genom kundmöten och större kundträffar, t.ex. lunchseminarier, runt om i landet. Som investeraransvarig kommer du löpande att kontakta och bjuda in investerare till dessa möten. Tjänsten medför därför många resdagar och ungefär halva din arbetstid kommer du tillbringa ute på fältet. 

Du kommer också att arbeta med utveckling och förbättring av vår försäljningsmetodik, våra rutiner och de säljsystem vi idag använder.

Genom att löpande studera marknaden, samt via dina kontakter med kunder och potentiella investerare, förväntas du även bidra till vår affärsutveckling. Vi vill ligga i framkant och se hur vi kan växa framåt, hur vi kan hitta nya kontaktvägar och målgrupper samt utveckla nya produkter. I det arbetet får du, som investeraransvarig, en viktig roll.

Du kommer att arbeta mycket självständigt men alltid med god support från verksamheten.

Bakgrund och erfarenheter
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av försäljning och relationsbyggande inom finanssektorn. Har du en ekonomisk utbildning är detta meriterande.

För att lyckas i rollen och trivas hos oss krävs det att du har ett stort intresse för samhällsfrågor och utvecklingen inom fastighetsbranschen. Du är social, utåtriktad och prestigelös samt en mycket god kommunikatör som trivs med att bygga och utveckla långsiktiga relationer. Du skall också vara bekväm med att arbeta tekniskt i sälj-, och affärssystem. Vidare besitter du en framåtanda, ett driv samt en vilja att jobba mot långsiktiga mål.

Har du en etablerad kundstock som du fortsatt kan bearbeta hos oss är det en stor fördel.

Om företaget
Svenska Bostadsfonden, som har varit verksamma sedan 2003, är en fondförvaltare som erbjuder privatpersoner, företag, stiftelser och institutioner ett direktägande i svenska bostadshyresfastigheter genom dess underliggande fonder.

Fonderna möjliggör för investerare, att med en mindre kapitalinsats, ta del av en marknad som i vanliga fall kräver betydligt större resurser, och en fördjupad kunskap om fastighetsförvaltning.

Bolaget förvaltar idag fem fonder med totalt cirka 3 600 lägenheter på 22 orter till ett värde uppgående till cirka 3,5 miljarder kronor.

Vi söker nu en investeraransvarig inom privat-, och företagsmarknaden till vårt kontor i Stockholm.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Ansökan och CV skickas till: maneli.zakipour@sharprecruitment.se För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Maneli Zakipour på 0708-26 27 96.

Liknande jobb

Liknande jobb