NorelidHolm Advokatbyrå AB söker biträdande jurist

Rekryterare
NorelidHolm Advokatbyrå AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 december 2017
Stängs
den 18 januari 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du arbeta med kvalificerade uppdrag i en dynamisk och inspirerande miljö. Du kommer arbeta brett inom affärsjuridiken med olika ärenden och tillsammans med byråns mer seniora medarbetare bistå våra klienter med rådgivning där kvalitén och affärsnyttan står i centrum. Flera av våra klienter är marknadsledande inom sina respektive branscher. De rättsområden som du kommer att arbeta inom främst är kommersiell avtalsrätt, IT-rätt, fastighetsrätt, entreprenadrätt samt bolagsrätt. Du kommer även att få biträda advokaterna i processer inför domstol.

Vid sidan av klientarbetet vill vi att du är med och utvecklar byrån och tar en aktiv del i byråns aktiviteter och framtid.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat ett par år på advokatbyrå eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du suttit ting med goda vitsord är det meriterande. Du har ett stort intresse för affärsjuridik och gärna särskild erfarenhet och kompetens inom något av våra verksamhetsområden. Du har en stark servicekänsla och drivs av att förstå klientens affär och specifika förutsättningar. Du har ett stort driv att vara med och utveckla byrån och du trivs i en entreprenörsanda där vi tillsammans strävar efter att bli bättre till nytta för våra klienter och samarbetspartners. Som jurist har du stark drivkraft att leverera med hög kvalitet. Som person är du positiv, utåtriktad och kan på ett naturligt sätt skapa nya kontakter och långsiktiga relationer. Då majoriteten av våra klienter är utländska förutsätter vi att du talar och skriver engelska obehindrat.

Du erbjuds
Som jurist hos oss får du arbeta med intressanta och spännande uppdrag i en liten organisation som drivs av samarbete, entreprenörskap och arbetsglädje! Vi erbjuder dig att vara del av ett team med stora möjligheter att växa och utvecklas samt bygga din framtida karriär tillsammans med oss. Vi strävar efter en inspirerande arbetsmiljö där balans mellan arbete och fritid är en viktig del. Vi ger dig verktyg och förutsättningarna att lyckas – i gengäld ser vi att du känner ansvar och lust att utveckla byrån och team-känslan tillsammans med oss. Vårt vackra kontor är beläget i helt nyrenoverade och ljusa lokaler på Nybrokajen i centrala Stockholm.

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar NorelidHolm Advokatbyrå AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på telefonnummer 0766-33 14 42 alternativt anousheh@jurek.se

Om verksamheten
NorelidHolm Advokatbyrå AB är en affärsjuridisk byrå som erbjuder juridiska tjänster av yttersta toppkvalitet och service. Vi erbjuder rådgivning inom de flesta affärsjuridiska områden och är topprankade internationellt. Våra främsta affärsområden är kommersiell avtalsrätt, försäkringsrätt, IP, media och marknadsrätt, fastighets- och entreprenadrätt samt tvistelösning. Byråns medarbetare företräder såväl multinationella som större nationella företag men även mindre lokala företag. Genom våra internationella nätverk arbetar vi med effektiv och professionell rådgivning över nationsgränserna.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Deltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb