Utbildningsansvarig till Eberspächer AB

Rekryterare
Eberspächer AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 december 2017
Stängs
den 19 januari 2018
Ref:
SE-12695
Kontakta
Magnus Wigernäs
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Teknikinrikad utbildare

Position
Som utbildningsansvarig kommer du att ha helhetsansvaret för Eberspächers utbildningar i Sverige. Detta innebär att du exempelvis är ansvarig för kursmaterial, planering samt schemalägger utbildningarna. Du håller också en tät dialog med säljarna och vid behov stödjer dem med teknisk support. Kunderna som du träffar är allt från mindre aktörer till större kedjor samt  återförsäljare och de finns i hela Sverige. Även uppdrag i de övriga nordiska länderna kan förekomma. Ditt kontor ligger i Nacka Strand där du sitter tillsammans med dina erfarna kollegor. Du rapporterar till Teknisk Chef.

Du har ett starkt tekniskt intresse samt för rollen en relevant utbildning och arbetserfarenhet inom fordonssystem eller liknande. Du är strukturerad och van att arbeta självständigt och det är inte främmande för dig att stå framför en publik. Har du haft en liknande roll tidigare anses det som meriterande. Det här är tjänsten för dig som vill arbeta med teknik och sociala kontakter och som har möjligheten att resa runt i Sverige, speciellt under höstmånaderna som är utbildningarnas högtid.

Vi erbjuder dig en självständig och utmanande roll där du får arbeta med ett välkänt varumärke. Du får ett stort eget ansvar och blir en del i ett företag där man har roligt på jobbet!

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12695) snarast möjligt. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Wigernäs på Mercuri Urval, 070 928 2666 alt. magnus.wigernas@mercuriurval.com

Om företaget
Eberspächer AB är ett dotterbolag till J. Eberspächer, Esslingen, och ansvarar för marknadsföring, försäljning och teknisk support av fordonsvärmare och båtvärmare i Sverige, Norge och Danmark. Eberspächer grundades år 1856 och är idag en av ledande tillverkarna av bränsledrivna värmare för olika typer av fordon. I Sverige har företaget ca 50 anställda och huvudkontoret är placerat i Trollhättan. Säljkontor och teknisk support är placerade i Nacka i Stockholm och har idag 8 anställda. Eberspächer har 2700 auktoriserade serviceställen världen över, varav ca 150 i Sverige.