NorelidHolm Advokatbyrå AB söker försäkringsjurist

Rekryterare
NorelidHolm Advokatbyrå AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 december 2017
Stängs
den 19 januari 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du arbeta med kvalificerade uppdrag för såväl svenska som utländska klienter och samarbetspartners i en dynamisk och inspirerande miljö. Du kommer arbeta specifikt med våra försäkringsrättsliga frågor och bistå våra klienter med rådgivning där kvalitén och affärsnyttan står i centrum. Vid sidan av klientarbetet vill vi att du är med i teamet och utvecklar byrån och tar en aktiv del i byråns framtid.

Vem är du?
Vi söker dig som är jurist i botten och som har flerårig erfarenhet från försäkringsbranschen där du antingen arbetat som skadereglerare eller som underwriter. Alternativt har du arbetat med försäkringsrätt på en annan advokatbyrå. Har du suttit ting med goda vitsord är det meriterande. Du har ett stort intresse för försäkringsrätten kombinerat med en stark servicekänsla och du drivs av att förstå klientens affär och specifika förutsättningar.

Du har ett stort driv att vara med och utveckla byrån och du trivs i en mindre organisation med entreprenörsanda där vi tillsammans strävar efter att bli bättre till nytta för våra klienter och samarbetspartners. Som jurist har du stark drivkraft att leverera med hög kvalitet. Som person är du positiv, utåtriktad och kan på ett naturligt sätt skapa nya kontakter och långsiktiga relationer, och du är trygg i din juridiska roll.

Du erbjuds
Som jurist hos oss får du arbeta med intressanta och spännande uppdrag i en liten lokal organisation men med en stor global aktör som nära samarbetspartner. Vi erbjuder dig att vara del av ett härligt team med stora möjligheter att växa och utvecklas samt bygga din framtida karriär tillsammans med oss. Vi strävar efter en inspirerande arbetsmiljö där också balans mellan arbete och fritid är en viktig del. Vi ger dig verktyg och förutsättningarna att lyckas – i gengäld ser vi att du känner ansvar och lust att utveckla byrån och team-känslan tillsammans med oss. Vårt vackra kontor är beläget i helt nyrenoverade och ljusa lokaler på Nybrokajen i centrala Stockholm.

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar NorelidHolm Advokatbyrå AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på telefonnummer 0766-33 14 42 alternativt anousheh@jurek.se.

Om verksamheten
NorelidHolm Advokatbyrå AB är en affärsjuridisk byrå som erbjuder juridiska tjänster av yttersta toppkvalitet och service. Vi erbjuder rådgivning inom flera affärsjuridiska områden men är specialiserade – och internationellt topprankade som en av Sveriges främsta advokatbyråer – inom försäkringsrätt. Byrån företräder såväl internationella som nationella försäkringsbolag och är sedan ett par år tillbaka en del av den globala försäkringsinriktade advokatbyrån Kennedys. Genom detta samarbete arbetar vi med våra internationella kollegor över nationsgränserna med bl.a. större försäkringsskador, regulatoriska försäkringsärenden samt domstolsprocesser.

Vi söker nu dig med särskilt intresse för försäkringsrätten som ska vara med och bygga upp byrån till ännu högre höjder.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb