Mergers and Acquisitions Analyst till Veolia Nordic

Rekryterare
Veolia Nordic
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 december 2017
Stängs
den 20 januari 2018
Ref:
896976
Kontakta
Mari Jehrlander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Din nya tjänst
Nu söker vi en M&A Analyst till den internationella koncernen Veolias nordiska verksamhet. Som M&A Analyst kommer du arbeta med att driva projekt inom M&A, analysera marknad, kunder och konkurrenter utifrån ett förvärvsperspektiv i de nordiska länderna. Tjänsten är placerad på Veolia Nordics huvudkontor i Vasastan och rapporterar till CFO. I arbetsuppgifterna ingår att göra marknadsanalyser, projektleda och utföra M&A-aktiviteter, allt ifrån att göra första bedömning och analys av bolag, utföra värdering och investeringskalkyler till att driva förhandlingar. Arbetet innebär mycket kontakter med ledningen, marknadsansvariga, advokater och konsulter. I rollen ingår också att bevaka och utvärdera nuvarande affärsportfölj och assistera affärsutveckling av komplexa projekt. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har en Civilingenjör- eller Civilekonom-examen. Du har två till sju års erfarenhet av arbete inom M&A och är van vid att hålla presentationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som managementkonsult och det är meriterande om du har erfarenhet från industri och infrastruktur. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, och kan du även finska är det meriterande. Som person är du analytisk, ansvarstagande och driven. Du är kommunikativ, kan arbeta självständigt och tycker om att vara i en roll med många kontakter. Du har ett stort affärsintresse och trivs med att ha en utvecklande roll. Denna tjänst passar dig som vill utvecklas och ta ett stort ansvar inom affärsutveckling i en dynamisk internationell koncern med mål att fortsätta växa.

Vad du behöver göra nu
I denna rekrytering samarbetar Veolia med Hays. Om du är intresserad av rollen klicka på "ansök nu" och bifoga ditt uppdaterade CV och personliga brev i samma dokument. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander, 070 450 60 02. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Veolia
Med över 160 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller Veolia lösningar inom energi, vatten, återvinning och underhåll som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia Nordic AB är moderbolaget för Veolias verksamhet i Norden som har en omsättning på 3,5 miljarder kronor och cirka 1 200 anställda. Verksamheten utgår ifrån 70 olika kontor i Sverige, Norge och Finland. Som anställd på Veolia har du möjlighet att utvecklas på många olika sätt. Vi arbetar nationellt och internationellt med utbildningsprogram som ser till att våra anställda har rätt kunskaper och får möjlighet att utvecklas inom sitt yrke. Campus Veolia erbjuder utbildningar som utvecklar både dig och vår organisation. Karriär- och utvecklingsmöjligheterna inom koncernen är många.

Liknande jobb

Liknande jobb