Business Controller med passion för Excel till ExOpen

Rekryterare
ExOpen
Plats
Malmö
Annonserat
den 21 december 2017
Stängs
den 14 januari 2018
Kontakta
Carina Johansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en lösningsorienterad och kommunikativ Business Controller med ett stort IT-intresse? Har du avancerade kunskaper i Excel och dessutom förståelse för databaser? Nu söker vi dig som vill arbeta på en innovativ arbetsplats med höga ambitioner!

ExOpen erbjuder en produktportfölj som täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens krav på processer och beslutsstöd. Genom ExOpens lösningar kan företag i realtid ta fram relevant kunskap från sina affärskritiska system.

Om rollen
Som anställd konsult på ExOpen arbetar du med kunders databaser och skräddarsyr och bygger budget-, forecast- och rapportlösningar utifrån varje enskild kunds behov och önskemål. ExOpens kunder är oftast Business Controllers och Ekonomichefer varför det är viktigt att du kan förstå deras verksamhet och utmaningar.

Vi söker nu konsulter som är vana att arbeta självständigt ute hos våra kunder för att skapa de bästa stöden för just deras verksamhet. Rollen som konsult ställer höga krav på att kunna arbeta strukturerat och lösningsorienterat utifrån uppsatta tidsramar. Det är viktigt att man som konsult kommunicerar effektivt och projektleder intressenterna på ett agilt sätt.

I denna roll rapporterar du direkt till Affärschefen och är en del av ett team på 3, snart 4, personer. ExOpen sitter i nya fräscha Studio, Malmö.

Vem är du?
Du är troligen utbildad ekonom och har minst ett par års erfarenhet av att arbeta som Business Controller, projektledare eller konsult. Vi utgår från att du har egen erfarenhet av att arbeta med prognos och budgetprocesser, nyckeltal och andra beslutsstöd. Det är viktigt att du har kunskap om databaser och SQL-programmering. Du är en problemlösare som tycker om att vara ute hos kund samtidigt som du också stimuleras av att kunna ”grotta ner dig” i Excel hemma på kontoret.

Vi letar efter dig som vill kombinera ekonomi med IT, som är analytiskt, har siffersinne, social förmåga och kan vara en inlyssnande och rådgivande partner till våra kunder.

Om ExOpen
ExOpen är ett företag som i över 20 år har hjälpt andra företag med budget och beslutsstöd. De täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutsstödskrav. Man har idag över 400 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 45 MSEK och har i dagsläget 35 anställda men är inne i en stark och expansiv tillväxtfas.

För mer information om ExOpen, gå in på www.exopen.se

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar ExOpen med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carina Johansson, carina.johansson@wise.se eller Malin Hägglöf, malin.hagglof@wise.se. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan!

Varmt välkommen att söka!