IT Financial Analyst

Rekryterare
SJR
Plats
Trollhättan
Annonserat
den 22 december 2017
Stängs
den 21 januari 2018
Kontakta
Sara Östlund eller Hanna Niklasson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

IT Financial Analyst

För kunds räkning söker vi nu en erfaren IT Financial Analyst med start omgående. För rätt person finns det möjlighet till anställning hos kund. Vår kund är en industrikoncern i Trollhättan området och du kommer att ingå i ett team om fyra personer.

Vad innebär rollen? 
I rollen som IT Financial Analyst kommer du att arbeta i och med förbättringar av systemet Cognos TM1 och då vara en länk mellan experterna på TM1 och ekonomerna.
Du kommer även att arbeta med förbättringar av befintliga moduler och finansiella modeller. Vidare kommer du att ansvara för att ändringar i masterdata implementeras i övriga system. Du kommer dessutom att ha arbetsuppgifter inom ekonomisk planering, såsom budget, prognos och analys.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har kvalificerad erfarenhet från likvärdigt arbete. Du har någon ekonomisk examen alternativt examen som systemvetare som har jobbat inom ekonomi. Du har expertkunskaper inom Excel och har tidigare erfarenhet från att ha arbetat i Cognos TM1 samt med prognoser och analyser av ekonomisk data. Då koncernspråket är engelska är du flytande i engelska i både tal och skrift.

Som person har du god kommunikativ förmåga och är duktig på analys. Vidare är du strukturerad, drivande och har hög integritet samt har förmågan att självständigt driva uppdrag. Du tycker om utmaningar och är en handlingskraftig problemlösare.

Ytterligare information om uppdraget
Tjänsten är på heltid. Företaget är beläget i Trollhättan.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sara Östlund på telefonnummer 031-750 33 93 eller Hanna Niklasson på telefonnummer 031-333 54 73. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.