Finsktalande kundservicemedarbetare till storbank

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 december 2017
Stängs
den 21 januari 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Finsktalande kundservicemedarbetare till storbank

Är du finsktalande, en stjärna på service och vill arbeta med att skapa förstklassiga kundupplevelser? Vill du därtill få in foten på en välkänd storbank? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Om tjänsten
Din huvudsakliga uppgift är att ge service via telefon på inkommande samtal och mail till privat- och företagskunder. Vi söker nu en kundmottagare som ska arbeta mot bolagets kunder i Finland. Det innebär att du ska kunna behärska det finska språket mycket väl. Du kan ha modersmål svenska men ska ha någon anknytning till Finland alternativt erfarenhet av det finska språket. Vår kund är en välkänd storbank, och du kommer att sitta i nybyggda lokaler i norra Stockholm.

Din uppgift blir att skapa bästa tänkbara kundupplevelse för vår kunds finsktalande kunder via telefon. Genom att ge service i världsklass ska du få kunden att känna sig omhändertagen på ett sätt som får dem att sprida ett gott rykte bland sina vänner och bekanta.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en passion för att ge kunden bästa tänkbara service och hittar lösningar utifrån kundens behov. Du är en god lagspelare samtidigt som du arbetar bra självständigt. Du motiveras av tydliga mål och är resultatinriktad. Vi tror även att du är en positiv person som sprider glädje och kan bjuda på dig själv.

Vi ser att du har en servicekänsla utöver det vanliga och kunskaper i finska, svenska och engelska i tal och skrift.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start omgående och som pågår i 6 månader. För rätt person finns mycket stor chans till överrekrytering till kunden. Arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på tel 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.