Ekonomichef till Easy-Laser AB

Rekryterare
Easy-Laser AB
Plats
Göteborg
Annonserat
den 22 december 2017
Stängs
den 28 januari 2018
Kontakta
Pierre Sander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en Ekonomichef med stort intresse för analys och ekonomistyrning som vill anta utmaningen att leda och utveckla Easy-Lasers ekonomifunktion med två medarbetare. I rollen agerar du som aktiv partner till VD, ingår i ledningsgrupp och kommer att få stor möjlighet att vara med och bidra till fortsatt tillväxt och bolagsutveckling.

I rollen som ekonomichef har du huvudansvar för redovisning, bokslut och rapportering. Du arbetar med budget, prognos, analys samt verksamhetsuppföljning. Du utformar underlag för intern och extern rapportering i form av bokslut och nyckeltal samt ser till bolagets legala administration och struktur. En viktig uppgift är också att ansvara för bolagets HR processer.

Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet som ekonomichef eller controller i medelstort bolag och som har potential och vilja att växa vidare i din yrkesroll. Du är civilekonom eller motsvarande och har en bred erfarenhet som gör att du kan hantera detaljfrågor såväl som övergripande strategiska frågeställningar. Som person är du analytisk, kommunikativ och har ett starkt driv. Du är en tydlig och affärsinriktad ledare och kan vara en god ambassadör för Easy-Lasers värderingar.

Om företaget
Easy-Laser AB är ett innovativt företag som utvecklar, tillverkar och säljer laserbaserade mätinstrument för industriellt bruk. Vi hanterar hela kedjan från idé till färdig produkt internt. Tillsammans med våra återförsäljare löser vi mät- och uppriktningsproblem för användare i mer än 70 länder runt om i världen. På Easy-Laser ger vi arbetsmiljö-, jämställdhets- och mångfaldsfrågor hög prioritet och vi strävar efter att alla medarbetare skall få utnyttja sin potential. Vi finns i trevliga lokaler i ett expansivt område i Mölndal och vi är idag ca 50 medarbetare. Företaget ingår i den stabila och framgångsrika Indutradekoncernen. Läs mer om oss på www.easylaser.com

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så fort som möjligt, vi tillämpar löpande urval, absolut senast den 28 januari. Om du har frågor, kontakta Pierre Sander på 0763-413 411 eller pierre.sander@jerrie.se.