Försäljningschef till RCO Security

Rekryterare
RCO Security
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 december 2017
Stängs
den 21 januari 2018
Kontakta
Sissel Pettersen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter och tjänsten
RCO utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter för passer- och säkerhetssystem. Erbjudandet karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och marknadsledande innovation. Genom närhet till kunder skapar RCO en trygg, säker och smidig vardag. 

Vi söker nu en Försäljningschef till den svenska verksamheten. Du ansluter ett innovativt tillväxtbolag med branschens starkaste varumärke inom sin nisch. I rollen ingår personalansvar för en säljkår på 16 personer som arbetar med ute- och innesälj främst mot återförsäljare och grossister. 

Du kommer rapportera till VD och ingå i företagets ledningsgrupp. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Järfälla och innefattar resor i hela Sverige. 
Du blir en del av ett företag med entreprenöriell anda, hög trivsel och en familjär miljö.

Du kommer ansvara för att på ett effektivt sätt leda, organisera och utveckla den svenska säljkåren för att på lång sikt uppnå RCOs vision och leverera tillväxt. Som Försäljningschef ansvarar du för ett gott ledarskap samt för att säljkåren bereds möjligheter och förutsättningar för att nå uppsatta mål. Du kommer även att agera KAM gentemot några strategiska kundkonton. 

Rollen är en viktig kanal till ledningen vad gäller marknadstrender och kundkrav och spelar på så sätt en viktig roll i framtagandet av bolagets strategi och produktutveckling. Du kommer att arbeta nära marknad, produkt och utveckling. 

I rollen ingår att:
• leda och utveckla den svenska säljorganisationen
• driva försäljning på den svenska marknaden mot uppsatta mål och i linje med affärsplan
• agera kravställare och beställare mot produktorganisation/utveckling
• koordinera säljaktiviteter, ”best practise” inom Norden

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll och vi söker dig som har jobbat med liknande produkter / tjänster alternativt med erfarenhet från angränsande branscher. Tjänsten innebär till stor del att arbeta strategisk för att företaget ska nå sina tillväxtmål och det är därför viktigt att du har förmågan samt vanan av att arbeta utifrån ett långsiktigt perspektiv med fokus på utveckling.

Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning och gärna inom ekonomi och/eller ledarskap.

Du är flytande i tal och skrift på svenska samt behärskar engelska i tal och skrift. 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker en lyhörd, resultatorienterad och utvecklingsorienterad ledare med ett naturligt sinne för affärer. Du har ett strukturerad arbetssätt och har förmåga att ta beslut som gynnar verksamheten på bästa sätt i det dagliga och på lång sikt. Du är slutligen positiv och entusiasmerande samt värdesätter ett prestigelöst arbetsklimat.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Om företaget
RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Idag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Sammanlagt har RCO cirka 75 anställda fördelade på tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO omsätter över 200 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar RCO Security AB med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb