VD till Arvika Fastighets AB

Plats
Arvika, Värmlands län
Annonserat
den 22 december 2017
Stängs
den 14 januari 2018
Ref:
35955
Kontakta
Katarina Glennert
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arvika Fastighets AB erbjuder mer än bara ett boende där hyresgästen alltid ska känna sig trygg och tillsammans gör vi boendet till mer än ett tak över huvudet. Vi skapar ett hem tillsammans med de boende.

Har du ett engagemang i samhället och i andra människor? Vill du genom ett aktivt och engagerat arbete, leda en verksamhet på ett sätt som skapar engagerade och motiverade medarbetare och en företagskultur som får människor att växa och ta ansvar? Om svaret är ja, läs då vidare och sök tjänsten som VD hos Arvika Fastighets AB.

Arbetsbeskrivning
Som VD har du det övergripande ansvaret för verksamheten, personal och budget. Dina uppgifter blir att leda och utveckla bolagets verksamhet på ett affärs- och resultatinriktat sätt med kopplingar till de utmaningar företaget står inför. Detta genom ett engagerat och resultatinriktat ledarskap.

Täta kontakter med ägare, entreprenörer och kunder är naturliga inslag i arbetet. I din roll ingår att ha förståelse för allmännyttiga bostadsföretags roll i lokalsamhället och de villkor som offentligt ägda bolag verkar under.

Som VD är ditt övergripande uppdrag att skapa förutsättningar för Arvika Fastighets AB’s medarbetare att kunna leverera effektiva tjänster utifrån verksamhetens behov och med hög kundnöjdhet.

VD rapporterar direkt till styrelsen och ingår i kommunens strategiska chefsgrupp.

En viktig del i VD-uppdraget är att bidra till kommunens utveckling tillsammans med den övriga organisationen. Detta sker genom aktivt deltagande i utveckling av kommunens huvudprocesser.

Vem är du?
Vi tror att du har en akademisk utbildning eller motsvarande samt flera års erfarenhet att leda en verksamhet med bestående och gott resultat. Har du dessutom vana från fastighetsbranschen och arbete i politiskt styrd organisation är det meriterande.

Vi söker dig som är en erfaren ledare och som tidigare haft en roll med resultatansvar. Du är en duktig förhandlare och har flera års erfarenhet som chef med ansvar som spänner över ett brett område. Du har erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsarbete.

Som person är du lyhörd och tydlig i ditt sätt att leda och kommunicera och vi ser att du som person är trygg i dig själv samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Ditt ledarskap kännetecknas av mål och resultatfokus i kombination med en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Du är en god kommunikatör som bygger omfattande kontaktnätverk både inom och utanför organisationen.

Om företaget
Arvika Fastighets AB är Arvika kommuns allmännyttiga fastighetsbolag med syfte att främja bostadsförsörjningen i Arvika kommun. Arvika Fastighets AB erbjuder hyresgäster attraktiva och trygga boenden, ändamålsenliga och effektiva lokaler samt förvaltar kommunalt ägda fastigheter, anläggningar och parkmark inom Arvika kommun.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Glennert, Experis, på 054-221881.

Du lämnar din intresseanmälan till denna tjänst genom att klicka på länken här intill, med bifogat CV. Sista ansökningsdag är den 14 januari 2018.

Välkommen med din intresseanmälan!