Senior Key Account Manager till Nilfisk

Rekryterare
Nilfisk
Plats
Mölndal / Stockholm
Annonserat
den 22 december 2017
Stängs
den 21 januari 2018
Ref:
SE-12556
Kontakta
Ingvild Solheim Bobek
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nyckelkundansvar och säljledning Grossister

I rollen som Senior Key Account Manager får du nyckelkundansvaret för grossisterna i Sverige och du kommer att jobba som en affärspartner och bygga relationer på olika nivåer hos de största grossistkunderna.

Position
I rollen som Senior Key Account Manager får du nyckelkundansvaret för grossisterna i Sverige. Som Senior Key Account Manager kommer du att jobba som en affärspartner och bygga relationer på olika nivåer hos de största grossistkunderna. Du ansvarar för avtal och att positionera Nilfisk som en affärspartner gällande hela affären så som försäljning av maskiner, kemprodukter, redskap och serviceavtal.

Dina kunder är stora grossister i Sverige men du har även kontakt med slutkunderna dvs offentlig sektor, städ- och facilitybolag, hotell, restauranger samt butiker och gallerior.

Du arbetar utifrån Nilfisk kontor i Mölndal alternativt i Stockholm. Du rapporterar till Sales Manager Nilfisk Sverige och sitter med i säljledningen i Sverige.

Dina ansvarsområden är i huvudsak:

- Ansvar för samtliga stora kunder gällande grossister

- Ansvar för centrala förhandlingar och avtal

- Implementering av nationella sälj- och marknadsaktiviteter

- Medverka vid kunddagar och mässor

- Säljledning av och sambesök med säljarna i Sverige

- Nära samarbete med övrig säljorganisation samt teknisk support inom Nilfisk Sverige

- Anbudsstöd till grossisterna

Vi tror du har flera års erfarenhet av nyckelkundsförsäljning, centrala avtalsförhandlingar och kundkontakter gällande grossister. Din branscherfarenhet är ej avgörande men vi tror du har stor förståelse för affärsprocessen gällande grossister ända ut till slutkunden. Du älskar affärsutveckling och kundkontakter, har ett stort eget driv och är resultatfokuserad samtidigt som du har förmågan att vara relationsbyggande. Meriterande är om du har någon erfarenhet av anbudsprocesser och offentliga upphandlingar. Har du jobbat med säljledning och coachning är det ytterligare en merit. Du skriver och pratar flytande svenska samt har mycket goda kunskaper i engelska.

Rollen är självständig vilket ställer krav på dig som person men ger samtidigt dig stora möjligheter att påverka din roll och din egen utveckling. Du får vara delaktig i ett bra team med lång erfarenhet i branschen samt komma till ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter.

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12556) snarast, då utvärdering sker löpande. Frågor besvaras av vår konsult på Mercuri Urval, Ingvild Solheim Bobek, direkt/mobil 040-669 75 85.

Om företaget
Nilfisk är en av världens ledande leverantörer av rengöringsutrustning med en omsättning på 970 milj. € och 5500 anställda världen över. Nilfisk koncernens huvudkontor ligger i Danmark och det svenska huvudkontoret är placerat i Göteborg. Produktsortimentet består i huvudsak av utrustning för golvrengöring, som t.ex. kombimaskiner och sopmaskiner, dammsugare, högtryckstvättar och nyttomaskiner för utomhusbruk till företag och konsumenter. Antal anställda i Sverige är drygt 60 personer och bolaget har en omsättning på 350 msek. Besök gärna www.nilfisk.se samt www.nilfisk.com

Liknande jobb

Liknande jobb