Veolia söker en driven Marknadsanalytiker

Rekryterare
Veolia Nordic
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 december 2017
Stängs
den 26 januari 2018
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Veolia söker en driven Marknadsanalytiker

Drivs du av att vara med och analysera olika marknader och branscher för att identifiera var och hur ett företag ska växa? Drivs du av att få ett stort eget ansvar och vara en del av ett team som fokuserar på framtiden?

Då har Veolia tjänsten för dig!

Veolia söker nu en marknadsanalytiker som drivs av att vara med och skapa förutsättningarna för tillväxt och samtidigt vara väldigt delaktig i vår förändringsresa mot nya mål. Veolia sitter i Vasastan och du välkomnas in ett härligt team med stort engagemang och driv.

Veolia erbjuder dig; 
Att vara med på deras spännande resa att utveckla och definiera våra erbjudanden för att ta marknadsandelar och bredda våra erbjudanden mot kommuner och industri. Du kommer att analysera marknader, kunder och konkurrenter i norden för att kunna bygga upp vår portfölj av erbjudanden, men också vara med att bygga Veolias strategiska marknadsplan.

Du kommer jobba tätt med våra affärsutvecklare samtidigt som du kommer vara drivande i att ta fram förvärvsmöjligheter för att brygga och komplettera Veolias portfölj och geografiska spridning.

För att trivas hos Veolia; 
Ska du ha en civilekonom alt. civilingenjörsutbildning. Du har jobbat med ovanstående arbetsuppgifter som managementkonsult eller i en liknande roll på ett större företag i minst 3 år och du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Är du dessutom flytande i finska är det en merit. Då det ingår resor i jobbet måste du kunna göra det någon gång varje månad.  

Du ska vara prestigelös och flexibel samtidigt som du har tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är analytisk och kan tänka utanför boxen, samtidigt som du har ett strategiskt tänk. Du har en hög ambitionsnivå och jobbar för att få Veolia att växa. Du sprider härlig energi omkring och är en kommunikativ lagspelare.

Viktig information; 
SJR hjälper Veolia med den här rekryteringen med start när båda parter är överens. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SJR, Anette Skantz på 08-407 55 66.

Veolia är världsledande inom resurshantering. Med 163 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller vi lösningar inom energi, vatten och avfall som bidrag till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi. Vår globala omsättning uppgick 2016 till 24,39 miljarder euro. I Norden har Veolia omkring 1 400 anställda med verksamhet i Sverige, Norge och Finland och omsätter per första september 2017 ca 3,7 miljarder kronor. www.veolia.se

Liknande jobb

Liknande jobb