Kreditadministratör till finansbolag på Kungsholmen

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 december 2017
Stängs
den 26 januari 2018
Kontakta
Cassandra Klang
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Kreditadministratör till finansbolag på Kungsholmen

Har du erfarenhet av administration och kundservice? Är du intresserad av att få in foten på ett välrenommerat finansbolag? Då kan denna tjänst vara för dig!

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en kreditadministratör. Du kommer att ingå i ett glatt och positivt team om 6 personer, och din roll kommer bland annat att innefatta:

· Administrera utskick av finansieringsavtal

· Registrera nya kreditaffärer i affärssystemet

· Arbeta med AML/KYC-frågor för in- och utlåningskunder samt utreda avvikande beteenden

· Hantera kundtjänstfrågor

Vår kund sitter i moderna och inbjudande lokaler vid Stadshagen på Kungsholmen.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har erfarenhet av administrativt arbete samt någon form av kundservice. Det är mycket meriterande om du även har arbetat inom bank eller finans.

Som person är du strukturerad, noggrann och arbetar gärna såväl självständigt som i grupp. Du har en positiv energi och glädje som kommer till uttryck i ditt arbete och i ditt förhållningssätt gentemot kunder och kollegor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SJR med start omgående, och som pågår till 2018-08-31. Därefter kan möjlighet till förlängning eller överrekrytering finnas. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cassandra Klang på 076-647 16 43.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.