Bolagsjurist till Vizrt

Rekryterare
Vizrt
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 december 2017
Stängs
den 26 januari 2018
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid

Arbetsbeskrivning
Som bolagsjurist arbetar du nära verksamheten och rapporterar direkt till CFO.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

• Fungera som rådgivare gentemot säljorganisationen vid framtagande av avtal, i förhandlingar och i nya affärer

• Hantera externa juridiska kontakter

• Utbilda personal om regelefterlevnad för verksamheten

• Utforma och införa arbetssätt som säkerställer att normer följs och risker hanteras på ett tillfredsställande sätt inom bolaget

Du ansvarar även för framtagande av standardiserade lokala avtal, leverantörsavtal, det juridiska arkivet och det globala försäkringsprogrammet. Du ser till att företaget är redo för en framtida IPO.

Vem är du?
Vi söker dig som har en juristexamen och har arbetat minst fyra år i en affärsorienterad miljö antingen på bolag eller advokatbyrå. Det är meriterande med erfarenhet från IT branschen. Du är kund- och resultatorienterad och har ett affärsmässigt sätt att lösa problem samt är duktig på att prioritera och organisera ditt arbete. Du är van att arbeta självständigt som en del av en internationell organisation.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en duktig kommunikatör och har en förmåga att få med dig folk. Vidare är du social, tycker om att ha många kontaktytor och att hantera många frågeställningar samtidigt. Du trivs att arbeta i en organisation där det är ett högt arbetstempo och är van att hålla deadlines.

Du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift. Ytterligare kunskaper i minst ett av de skandinaviska språken är meriterande.

Om företaget
Vizrt creates leading-edge content production tools for the digital media industry - from award-winning 3D graphics through integrated video workflow solutions. Our product line includes interactive and virtual solutions, studio automation, sports analysis, animations, maps, weather, video editing and online publishing tools. Leading broadcasters worldwide including CNN, CBS, MSNBC, Fox, the BBC, BSkyB, ITN, ZDF, Star TV, Network 18, TV Today, CCTV and NHK utilize Vizrt solutions. This is possible due to 530 engaged and very competent employees in multiple worldwide locations. Our culture is highly dynamic, we value ambitions and give responsibility to those who wants to grow. Read more at www.vizrt.com.

Du erbjuds
Är du den vi söker erbjuds du ett lärorikt och utvecklande arbete hos ett bolag i förändring. Tjänsten är placerad på Vizrt kontor i Kista.                   

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se snarast då intervjuer sker löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb