Regionchef till Hyresgästföreningen Riksförbundet

Plats
Göteborg
Annonserat
den 28 december 2017
Stängs
den 28 januari 2018
Ref:
SE-12714
Kontakta
Monica Fogel-Kamien
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ledarskap Utveckling Samhällsfrågor

Position
Du är ansvarig för att fortsätta driva och slutföra en pågående organisationsförändring i region västra Sverige. Du stöder regionens medarbetare och förtroendevalda i uppdraget att företräda medlemmarna och vara en viktig aktör i såväl samhällsdebatt som samhälls- och stadsutveckling.

Som regionchef i västra Sverige blir du också en del av Hyresgästföreningens nationella ledningsgrupp där du, tillsammans med Förbundschefen och de andra cheferna, bidrar till Hyresgästföreningens strategier och utveckling.

Du kommunicerar och samverkar såväl inom din region som med andra regioner samt förbundskontoret. Du drivs också av att skapa relationer och samarbetsarenor med andra idéburna organisationer, akademier och övriga aktörer med intresse för bostadsfrågor.

Detta är ett uppdrag för dig som drivs av värderingsfrågor och har ett stort intresse av samhällsfrågor. Du har högskoleutbildning och är trygg i din roll som chef över andra chefer. Har du varit verksam inom idéburna organisationer eller andra medlemsorganisationer är det intressant.

Du rapporterar till din Förbundschef och till din styrelseordförande.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande uppdrag med engagerade och kunniga medarbetare samt med möjlighet att påverka bostadsfrågor såväl i västra Sverige som för hela landet.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev (SE-12714) via www.mercuriurval.se senast 28/1 2018. Har du ytterligare frågor kontakta vår konsult på Mercuri Urval, Monica Fogel-Kamien, tfn 031-333 52 17.

Om företaget
Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Region västra Sverige täcker ett geografiskt område från Orust och Tjörn i norr till Varberg i söder. Regionen har idag 76 000 medlemmar, varav cirka 1600 är aktiva som förtroendevalda samt ett 90-tal anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb