Branch Manager för Göteborg - Vink Essåplast Group AB

Plats
Göteborg
Annonserat
den 28 december 2017
Stängs
den 22 januari 2018
Ref:
SE-12782
Kontakta
Lisbeth Petersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

-ledarskap med starkt sälj- och affärsutvecklingsfokus-

Redo att med ett inspirerande ledarskap ta det totala ansvaret för vår verksamhet i Göteborg? Vårt största Profit Center där vi har vår huvudsakliga produktion och försäljning inom alla våra tre affärsområden. Omsätter 80 MSEK och 44 anställda.

Position
I din roll
får du ett övergripande ansvar för den totala verksamheten i Göteborg. Du driver verksamheten som ett självständigt Profit Center med det fulla lönsamhets- och resultatansvaret. Detta innebär ett helhetsansvar genom hela processen som ger stor frihet att inom de övergripande riktlinjerna för Vink Essåplast Group AB utveckla ditt Profit Center. Alltifrån inköp, lageroptimering, produktion och bearbetning till försäljning och affärsutveckling. Kontakter och förhandlingar med leverantörer och partners och aktiv roll i avtal- och affärsuppgörelser ger dig stort utrymme och möjlighet att påverka lönsamheten på det egna Profit Centret samtidigt som du bidrar till hela företagets resultat.

Din roll innebär både ett direkt operativt ledarskap och ett indirekt. Du leder och coachar dina kompetenta och motiverade medarbetare inom säljorganisationen. Tillsammans utvecklar ni affärerna med befintliga och nya kunder inom de respektive affärsområdena. Direkt ansvarig för produktion och bearbetning är vår produktionschef som rapporterar till Branch Manager. Som Branch Manager ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till nordiska COO och årligen direkt till ägarna.

Vi letar efter dig som genom ett inspirerande ledarskap skapat en framgångsrik verksamhet där du haft ett övergripande ansvar för försäljning, produktion och lagerhållning. Inom försäljning har du erfarenhet av att bearbeta både föreskrivande led och slutkund. En god förståelse för företagsekonomi, logistik och lagerstyrning är viktiga framgångskriterier. Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett måste.

Motiveras du av att skapa resultat både genom teamets och din egen insats samt att med stor frihet självständigt driva och utveckla en verksamhet inom ramarna för en framgångsrik och internationell koncern- då är detta en möjlighet!

Välkommen med din intresseanmälan via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12782) senast den 22 januari 2018. Låter det intressant och vill du veta mera? Ring vår konsult på Mercuri Urval, Lisbeth Petersson 08-506 450 78.

Om företaget
Vink essåplast Group AB är en del av världens största grupp av plastleverantörer som har ca 100 lager bara in Europa. Vi erbjuder Sveriges största program för plasthalvfabrikat. Du kan finna oss idag i Stockholm, Göteborg och Malmö med kontor, lager och bearbetning. Bolaget omsätter ca 170 miljoner SEK. Företaget arbetar inom affärsområdena Skylt&Reklam, Industri och Bygg. Läs mer på
www.vink.se