Redovisningskonsult till PwC Insourcing

Rekryterare
PwC
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 december 2017
Stängs
den 28 januari 2018
Kontakta
Eva Bothén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du bra på att bygga och bibehålla relationer? Vill du utvecklas och dela med dig av ditt kunnande? Och är du redo att ständigt lära nytt för att ge företag, organisationer och myndigheter det stöd de behöver? Då kanske det är dig vi letar efter.

Arbetsbeskrivning
PwC Insourcing hjälper kunder med interimslösningar vid längre och tillfälliga behov. Arbetet kan utföras i projektform eller för att erbjuda en specifik tjänst så som redovisningsassistent, redovisningsekonom, controller eller CFO. Som konsult kommer du primärt att arbeta ute hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men kan exempelvis bestå i att hjälpa företag med deras redovisning, rapportering, controlling samt att biträda vid förändringsprocesser.

Här får du tillfälle till personlig utveckling genom varierande och utmanande arbetsuppgifter samtidigt som du lär känna olika branscher och företag. I rollen som konsult hos PwC Insourcing kommer du att bredda din egen kompetens samtidigt som du skapar värde för våra kunder.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har högskoleutbildning inom ekonomi samt minst tre års erfarenhet av motsvarande arbete sedan tidigare, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå eller från en ekonomiavdelning. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande och har mycket goda kunskaper i Excel. Vidare bör du ha fallenhet och intresse för tekniska och webbaserade lösningar då det är en central del i såväl kundarbete som i PwC arbetssätt.

Som person är du driven, utåtriktad, tycker om att etablera förtroendefulla kontakter, har lätt för att samarbeta med andra och tvekar inte inför nya utmaningar. Du har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och trivs med att arbeta i olika miljöer. Du är affärsinriktad och drivs av ett intresse att utveckla verksamheten och kundens affärer och att aktivt medverka till utveckling inom ditt arbetsområde.

Du erbjuds
Visste du att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? En av anledningarna är att det verkligen går att förverkliga professionella mål och visioner hos oss. Det beror – som alltid – framför allt på dig själv om du lyckas men vår företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen.

Vi vet att våra medarbetares kompetens och ständiga utveckling är avgörande för våra framgångar. Därför satsar vi på allas trivsel, välbefinnande och hälsotillstånd.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på www.pwc.com/se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Bothén på telefon: 0702-56 47 25 alternativt eva.bothen@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Eva Bothén

Liknande jobb

Liknande jobb