CAB söker IT Säkerhetsarkitekt

Rekryterare
CAB Group AB
Plats
Örebro
Annonserat
den 29 december 2017
Stängs
den 21 januari 2018
Kontakta
Monica Thyresjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Är du en erfaren IT-arkitekt med ett passionerat intresse för säkerhetsfrågor? Tycker du att det låter lockande att få vara med och vidareutveckla standarder och ramverk för CAB, utifrån ett IT-säkerhetsperspektiv? Nu söker vi en IT-säkerhetsarkitekt till vårt kontor i centrala Örebro!

Vårt erbjudande
Du kommer att planera och leda IT-säkerhetsarbetet tillsammans med produktchefer, IT-arkitekter och utvecklare, för att säkerställa att CABs system och produkter håller rätt säkerhetsnivå. Ditt uppdrag blir att identifiera och hantera säkerhetsrisker, sårbarhet och hot, kopplat till de produkter och tjänster som vi säljer till våra kunder samt för våra interna system. 

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •  Design och implementation av säkerhetslösningar för våra system och produkter
  •  Etablera standarder, ramverk och processer utifrån ett IT-säkerhetsperspektiv
  •  Öka IT-säkerhetsmedvetandet på CAB

På CAB har vi en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö. Det innebär att vi gör mycket för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet - allt från gemensamma frukostar och generösa personalaktiviteter till inspirerande konferensresor och kompetenshöjande aktiviteter. Vi har även ett starkt socialt samhällsengagemang, vilket bland annat innebär att vi sponsrar jämställt inom idrott samt stöttar olika föreningar och biståndsorganisationer som ligger i linje med våra värderingar

Är du vår kandidat?
Vi söker dig som har ett intresse för säkerhetsfrågor samt flera års erfarenhet av att arbeta med arkitektur, design och implementation av IT-säkerhetslösningar. Det är meriterande om du har haft ledaruppdrag samt har arbetat med vedertagna standarder för IT-säkerhet. 

Som person är du kommunikativ och du har förmågan att anpassa ditt budskap för olika målgrupper. Du drivs av att gå från idé och krav till implementation och handling samt att få leda arbetet framåt och nå resultat tillsammans med andra. 

Låter det som utmaningen för dig? Välkommen till CAB!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Mercuri Urval. Ansökan sker via Ansök knappen nedan. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum 21/1-2018. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Monica Thyresjö, tfn 070-6603890 eller monica.thyresjo@mercuriurval.com

Om företaget
CAB är ett IT-produktbolag som arbetar med att effektivisera tjänstemarknader. Vi levererar egenutvecklade produkter inom tre verksamhetsområden: Fordon, Fastighet och Hälsa. Vår verksamhet finns i hela Norden och i Tyskland men huvudkontoret ligger centralt i Örebro, där verksamheten en gång startade. Inom CAB-familjen är vi ca 180 medarbetare och vi söker ständigt efter kompetenta och engagerade människor som vill hjälpa oss att utvecklas. Välkommen till CAB!