Distriktschef till Samhall i Jönköping

Rekryterare
Samhall
Plats
Jönköping
Annonserat
den 31 december 2017
Stängs
den 21 januari 2018
Ref:
SE-12792
Kontakta
Gösta Tydesten
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Drivande affärs- och utvecklingsinriktad ledare med strategisk höjd

Position
Vi söker dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Samhall, ett av Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Mitt är organiserat i 7 distrikt och distrikt Jönköping söker nu en Distriktschef med placering i Jönköping.

Som distriktschef är du direkt underställd Marknadsområdesdirektören och ingår i dennes ledningsgrupp. Du leder en organisation bestående av ca 1 000 medarbetare varav ca 35 är tjänstemän, 6 av dessa rapporterar direkt till dig. Du har ett fullständigt resultatansvar för distriktet. I arbetsuppgifterna ingår att driva, organisera, styra, följa upp, utveckla och redovisa distriktets verksamhet enligt fastställda mål, strategier och planer.

I rollen som distriktschef är du en drivande, säljande och trygg ledare som drivs av att leverera resultat. Du har den strategiska höjden att kunna navigera i en komplex miljö.

Vi söker dig som har visat att du kan leverera goda resultat. Du har mångårig framgångsrik erfarenhet av att leda och att utveckla ledare. Erfarenhet av tjänstebranschen är meriterande. Erfarenhet av försäljning och utveckling av kunder med goda resultat samt goda ekonomikunskaper förutsätts. Vi förutsätter att du har en högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper.

Som person är du affärsorienterad med ett tydligt resultat- och målfokus och du har genom ditt ledarskap visat att du har förmågan att skapa ett framgångsrikt team som kan leverera enligt högt ställda förväntningar. Du drivs av att utveckla och förbättra med god förmåga att hantera en föränderlig omgivning. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och har lätt för att samarbeta. Du delar Samhalls grundläggande värderingar. Hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta i ett företag där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast 21 januari 2018 via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12792). Frågor besvaras av vår konsult Gösta Tydesten, Mercuri Urval, direkt/mobil 040-669 75 78, Marknadsområdesdirektör Charlotte Karlsson, Samhall, 070-2187350. Våra fackliga kontakter är Inga Löfgren, Ledarna, direkt 031-337 51 04, Ilona Szöcs, Unionen, direkt 0470-358 24.

Om företaget
Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Företaget erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Samhall är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom kunduppdrag utvecklas personer med funktionsnedsättning och man lyckas mycket bra beroende på att man är bra på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Besök gärna www.samhall.se