HR-Chef Marknadsområde Mitt med placering i Jönköping

Rekryterare
Samhall
Plats
Jönköping
Annonserat
den 31 december 2017
Stängs
den 21 januari 2018
Ref:
SE-12791
Kontakta
Gösta Tydesten
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Med intresse för såväl människor som affärer

Position
Vi söker dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Samhall, ett av Sveriges viktigaste företag.

Marknadsområde Mitt består av ca 6 000 medarbetare varav 250 tjänstemän och området är organiserat i 7 distrikt, Jönköping, Kalmar, Sjuhärad, Skaraborg, Östergötland, Örebro/Bergslagen samt Värmland.

Som HR-chef har du det övergripande ansvaret att leda och utveckla HR-arbetet i linje med Samhalls mål, verksamhetsidé och policys. I arbetsuppgifterna ingår att driva, vägleda och följa upp marknadsområdets chefer i HR-frågor. Det handlar bland annat om att planera och följa upp marknadsområdets personalutvecklingsarbete och därtill hörande utvecklingsaktiviteter. Syftet är att ge förutsättningar för att Samhall ska lyckats med att skapa utvecklande arbeten åt personer med olika funktionsnedsättningar. Som HR-chef kommer du även att ansvara för att säkerställa ett gott samarbete med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Företagshälsovården och fackliga organisationer.

Som HR-Chef är du direkt underställd Marknadsområdesdirektören och ingår i ledningsgruppen för marknadsområdet.

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av kvalificerat HR-arbete med goda resultat samt har en högskoleutbildning eller motsvarande teoretiska kunskaper inom HR.

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att skapa kontakter och att utveckla goda relationer såväl internt som externt. Ditt arbetssätt är välstrukturerat och noggrant och du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är utvecklingsinriktad till din natur och dina förmågor att kommunicera med och att skapa engagemang hos din omgivning mot en gemensam målbild blir avgörande för din framgång.

Du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och har lätt för att samarbeta. Du delar Samhalls grundläggande värderingar. Hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta i ett företag där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast 21 januari 2018 via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12791). Frågor besvaras av vår konsult Gösta Tydesten, Mercuri Urval, direkt/mobil 040-669 75 78, Marknadsområdesdirektör Charlotte Karlsson, Samhall, 070-2187350. Våra fackliga kontakter är Inga Löfgren, Ledarna, direkt 031-337 51 04, Ilona Szöcs, Unionen, direkt 0470-358 24.

Om företaget
Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Företaget erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Samhall är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7,5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Besök gärna www.samhall.se