Ekonomiassistent till Furuno

Plats
Göteborg
Annonserat
den 2 januari 2018
Stängs
den 1 februari 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent till Furuno

Furuno är ett väletablerat bolag som med sina kvalitativa produkter och världsomspännande servicenät är ledande inom marknaden för professionell marinelektronik. Utrustningen omfattar främst navigation, kommunikation och fisksökning. Vi erbjuder ett brett produktsortiment för såväl fritidsseglaren som kusttonnaget, det större utsjöfisket, myndigheter och handelssjöfarten.
I det svenska bolaget arbetar idag 17 personer med försäljning, service, lagerhållning och administration. Bolaget präglas av en mycket god sammanhållning bland personalen där varje individ ses som en viktig pusselbit för att kunna leverera den höga kvalitet som vi är kända för. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillsättning omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter 
Vi erbjuder en bred och omväxlande roll som ekonomiassistent och receptionist. Du kommer att ha hand om den löpande bokföringen såsom kund- och leverantörsreskontra och ha ett nära samarbete med ekonomichefen. Arbetet innebär även andra administrativa uppgifter som tex kontorsinköp, avtalshantering och ansvara för företagets växel. Du är en av företagets nyckelpersoner och vårt ansikte utåt, du är involverad i marknadsföringen med b la mässor och utställningar. Rollen utgör, tillsammans med ekonomichefen, företagets ekonomiavdelning. 

Bakgrund 
Du som söker har tidigare minst ett par års arbetslivserfarenhet av redovisning och telefonhantering på ett mindre eller mellanstort bolag. Du är en van användare av Officepaketet. Då Furuno har kunder, leverantörer och systerbolag över hela världen, är det viktigt att du behärskar engelska mycket väl både i tal som i skrift. Har du även erfarenhet ifrån navision är detta ett plus, dock inget krav. 

Personlighet 
Som person är du glad och positiv, serviceinriktad, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann och tycker om ordning och reda, tar ansvar för ditt arbete samt är intresserad av förbättringsarbete. Du är en ”doer” och problemlösare och kan själv ta initiativ. 

I denna rekrytering samarbetar vi med SJR, alla frågor kring tjänsten besvaras av Sandra Hellström, SJR tel 031-333 54 76. Urval och intervjuer sker löpande.