Affärsdriven CFO till Scandinavian Track Group

Rekryterare
NXTjobb
Plats
Borlänge
Annonserat
den 3 januari 2018
Stängs
den 2 februari 2018
Kontakta
Jan Hedman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om oss 
Scandinavian Track Group är ett företag som bygger och underhåller spår- och järnvägssystem. Vi är verksamma i Skandinavien och har med våra drygt 140 medarbetare och mer än 15 års erfarenhet en historia som sträcker sig tillbaka till 1980-talet. Vi har med andra ord en kunskap, erfarenhet och kapacitet som är svårslagen. Nu söker Scandinavian Track Group en CFO som kommer att vara en viktig kraft inom ledningsgruppen och bolagets fortsatta expansiva utveckling. Vi söker en affärsutvecklande och driven CFO som har lätt för att sätta sig in i och förstå vår verksamhet. 

Dina arbetsuppgifter 
Som CFO hos STG är du övergripande ansvarig för vår ekonomi, it och administrativa funktion. Du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och ha en viktig roll i bolagets affärsutveckling och ekonomiska styrning. Du arbetar verksamhetsnära och fungerar som ett bollplank åt VD i såväl affärsmässiga som ekonomiska frågor. I rollen som CFO på STG är du även föredragande för styrelsen. Du har personalansvar för ekonomi- och administrationsavdelningen. Tjänsten är placerad i Borlänge.

Din profil 
Vi söker dig med civilekonomexamen och lång erfarenhet från arbete i ledande befattning inom ekonomiområdet. Du har en förmåga att se till såväl helheten som att snabbt uppfatta avvikelser på en mer detaljerad nivå. Vi ser att du har god erfarenhet samt förståelse för entreprenad och projektverksamhet. Har du tidigare arbetat med eller för riskkapitalbolag är det meriterande.
Som person är du kommunikativ, positiv, prestigelös, med stark egen drivkraft och god samarbetsförmåga. Du är analytisk, resultatinriktad och drivs av att utveckla verksamheten mot uppsatta mål. I din ledarroll är du tydlig och ger förutsättningar för medarbetarna att utvecklas.   

Vi erbjuder
Ett riktigt intressant och utvecklande jobb med engagerade och kompetenta medarbetare, ett företag som vill utvecklas vidare tillsammans med dig. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.

NXTjobb
NXTjobb jobbar med det som vårt namn säger. Ditt nästa jobb. Vårt uppdrag är att göra skillnad. Med hjälp av ett ovanligt stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta så lyckas vi med de vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.