Key Account Manager till Fjäråskupan

Rekryterare
Fjäråskupan
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 januari 2018
Stängs
den 15 januari 2018
Kontakta
Erik Hjortsjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Fjäråskupan erbjuder svensktillverkade produkter med tillverkning och huvudkontor i Göteborg. Ambitionen är att bli Europas ledande leverantör av köksfläktar.

Fjäråskupan annonsbild

Till Fjäråskupan söker vi nu en KAM med ett intresse för design och tekniken som ligger bakom. Du kommer att arbeta med försäljning mot befintliga kunder och återförsäljare, och tillsammans med kund utveckla försäljningen av Fjäråskupans produkter.

Du kommer att fokusera på konsultativ utbildning av produkterna hos återförsäljare, men arbetar även mot olika inköpsavdelningar. Fjäråskupan är en produkt i premiumsegmentet av köksfläktar och har ett starkt varumärke. Viktigt blir därför att ditt arbete genomsyras av kvalité, engagemang och att du även får energi av att se dina kunder utvecklas.

Du  erbjuds ett flexibelt arbete och utgår hemifrån. Din arbetsvecka planerar du självständigt, i en organisation med korta beslutsvägar.

ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVAR:

  • Utbildning till återförsäljare av Fjäråskupans produkter
  • Konsultativ försäljning till kunder & återförsäljare
  • Ansvara för att förstå kundens alla utmaningar, samt kort- och långsiktiga behov 
  • Ett par gånger om året representera Fjäråskupan på mässor och utställningar

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning mot återförsäljare, B2B eller liknande. Du trivs med ett självständigt arbete, har ett stort eget driv och är kundfokuserad. Som person är du förtroendeingivande, kommunikativ, engagerad, samt tekniskt nyfiken och med fördel intresserad av design och funktion.

Ditt distrikt blir Stockholm med omnejd.

Om företaget
Från norr till söder, öster till väster – Ända sedan 1989 har våra köksfläktar bevittnat allt från kulinariska mästerverk till helt vanlig vardagsmat i kök runtom i Sverige. Varje Fjäråskupa är unik och har en egen historia att berätta. Den börjar med design, ambitionen att skapa en kupa som sticker ut i ditt kök. Den fortsätter med svenskt hantverk, hårt arbete som mynnar ut i en handgjord produkt av hög kvalitet. Fjäråskupan är en historia från papper till plåt. En historia värd att berättas men även en historia värd att utveckla. Väl på plats i ditt kök blir kupan en tyst betraktare i hemmets hjärta, redo att assistera dig när du skriver din egen.

Välkommen att ansöka med bifogat CV och personligt brev via www.jerrie.se, absolut senast den 15 januari, men gärna omgående. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Erik Hjortsjö på 0762 – 23 70 36.

Liknande jobb

Liknande jobb