Försäljningschef till Göteborgs Energi

Plats
Göteborg
Annonserat
den 2 januari 2018
Stängs
den 15 januari 2018
Kontakta
Erik Hjortsjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till vår kund Göteborg Energi söker vi nu en Försäljningschef inom företagsförsäljning till enhet nätbundna produkter.

Göteborg Energi annonsbild

I rollen som Försäljningschef kommer du erbjudas en bred och omväxlande roll i ett trevligt och stabilt företag. Det kommer finnas goda möjligheter att utvecklas, samt att få vara med och bygga framtidens hållbara Göteborg tillsammans med regionens största företag.

ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVAR:

  • Sätta och följa upp mål för KAM, säljare och enheten
  • Utveckla försäljningsarbetet, kundmötet och säljarnas arbetssätt
  • Initiera och följa upp försäljningsaktiviteter/kampanjer utifrån marknadspotential och kundbehov
  • Aktivt ingå i avdelningens operativa ledningsgrupp och där delta i beslut om övergripande frågor för avdelningen
  • Personalansvar för ca 15 personer ingår, vilket omfattar sedvanliga personalrelaterade frågor och personaladministrativa arbetsuppgifter

Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi, marknadsföring eller energiteknik, samt flera års arbetslivserfarenhet av att leda en försäljningsorganisation inom komplex försäljning. 
För att lyckas i rollen har du en god samarbetsförmåga, är starkt drivande, innovativ och lösningsfokuserad. Stora krav ställs på din kommunikativa förmåga, samt på att presentera och leda diskussioner kring förslag och problemställningar i grupp. Du behöver även ha en helhetssyn och god uppfattning om hur komplexa faktorer påverkar den totala kundaffären.

Om företaget
Göteborg Energi är mer än ett vanligt energibolag. Vi är göteborgarnas eget energibolag och ägs av Göteborgs Stad. Förutom att producera och leverera energi så jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Det handlar om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar för boende, företag och transporter. Göteborg står inför en omfattande stadsutveckling så hos oss är du en viktig del i jobbet för en hållbar framtid, med massor av spännande utmaningar längs vägen! Göteborg Energi omsätter cirka 6 miljarder och antalet anställda uppgår till ca 1100 personer.

Välkommen att ansöka med bifogat CV och personligt brev via www.jerrie.se, absolut senast den 15 januari, men gärna omgående.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Erik Hjortsjö på 0762 – 23 70 36. 

Fackliga representanter Göteborg Energi:

  • SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande tfn: 031–626408
  • Vision Ulf Berndtsson, ordförande tfn: 031–626100

Liknande jobb

Liknande jobb