Business Controller till Alingsås

Rekryterare
SJR
Plats
Alingsås
Annonserat
den 3 januari 2018
Stängs
den 2 februari 2018
Kontakta
Caroline Karlsson
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

För kunds räkning söker vi en erfaren Business Controller till föräldravikariat på känt bolag i Alingsås. Uppdraget startar i början av februari och sträcker sig ca ett år framöver.

Business Controller till Alingsås

Vad innebär rollen? 
Du är ensam controller i koncernen men har en central ekonomifunktion som stöd. Rollen innebär framförallt rapportering och analys men även budget och forecast. Du sitter med i ledningsgruppen och kommer att ansvara för utvecklingsprojekt under året. Vidare är du ytterst ansvarig för att årsredovisningen är korrekt samt har kontakt med revisorer. Bolaget använder Movex som affärssystem och Aaro som rapporteringssystem. Utöver det är du väl bevandrad i Excel.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant erfarenhet från likvärdigt arbete. Du har god kommunikativ förmåga och är vass på analys. Vidare är du en person som är strukturerad, noggrann och trivs i en föränderlig miljö. 

Ytterligare information om uppdraget
Tjänsten är på heltid med flexibla arbetstider mellan 8-17.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.