Business Controller med passion för Excel till ExOpen

Rekryterare
ExOpen
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 januari 2018
Stängs
den 27 januari 2018
Kontakta
Åsa Schramm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en lösningsorienterad och kommunikativ Business Controller med ett stort IT-intresse? Har du avancerade kunskaper i Excel och dessutom förståelse för databaser? Nu söker vi dig som vill arbeta på en innovativ arbetsplats med höga ambitioner!

ExOpen erbjuder en produktportfölj som täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens krav på processer och beslutsstöd. Genom ExOpens lösningar kan företag i realtid ta fram relevant kunskap från sina affärskritiska system. I denna roll rapporterar du direkt till Affärschefen och är en del av ett team av 5 konsulter. ExOpen sitter i inbjudande och ljusa lokaler på Kungsholmen.

Om rollen
Som anställd konsult på ExOpen skräddarsyr och bygger du budget-, forecast- och rapportlösningar utifrån varje enskild kunds behov och önskemål. ExOpens kunder är oftast Business Controllers och Ekonomichefer varför det är viktigt att du kan förstå deras funktion och utmaningar.

Vem är du?
Du är troligen utbildad ekonom och har minst ett par års erfarenhet av att arbeta som Business Controller. Vi utgår därmed från att du har egen erfarenhet av att arbeta med prognos och budgetprocesser, nyckeltal och andra beslutsstöd. Du behöver också ha förståelse för databaser och SQL-programmering.

Vi letar efter dig som vill kombinera ekonomi med IT, som är analytiskt, har siffersinne, social förmåga och kan vara en inlyssnande och rådgivande partner till ExOpens kunder. Du är en problemlösare som tycker om att vara ute hos kund samtidigt som du också stimuleras av att kunna ”grotta ner dig” i Excel hemma på kontoret.

Tjänsten passar dig som kan allt och lite till vad gäller Excel, är kunnig inom SQL, har en tydlig ekonomisk bakgrund samt är konsultativ och socialt utåtriktad.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar ExOpen med EQonomy / Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm (asa.schramm@eqonomy.se) eller kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om ExOpen
ExOpen är ett företag som i över 20 år har hjälpt andra företag med budget och beslutstöd. De täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutstödskrav. Man har idag över 400 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 45 MSEK och har i dagsläget 35 anställda.

För mer information om ExOpen, gå in på www.exopen.se

Liknande jobb

Liknande jobb