Sales Manager till Winningtemp

Rekryterare
Winningtemp
Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 januari 2018
Stängs
den 21 januari 2018
Kontakta
Cecilia Jarlsmark
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

I takt med att Winningtemp växer skapas nu en helt ny tjänst som Sales Manager. Du blir en nyckelperson framåt och får stora möjligheter att påverka verksamheten och den fortsatta utvecklingen av Winningtemp. Idag är vi ett härligt gäng om 11 personer och vi expanderar snabbt. Hos oss blir du en del av ett drivet och framåtlutat team som präglas av idérikedom, glädje och deltagande.

Winningtemp annonsbild

Vill du vara med på vår resa?
Som Sales Manager har du huvudansvaret för att leda, driva och utveckla Winningstemps säljorganisation. Winningtemps kunder finns i alla branscher och används även internationellt vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i ett entreprenöriellt bolag. Här får du möjlighet att vara med och bygga ett bolag med global ambition från start, där din roll blir mycket central för att driva Winningtemps tillväxt. Du utgår från huvudkontoret i Göteborg och rapporterar till VD.

Arbetet innebär i stora drag att:

  • Analysera marknaden och sätta strategier för försäljningsorganisationen
  • Leda, coacha och utveckla Account Managers
  • Rekrytering av nya medarbetare
  • Delegera och tydliggöra försäljningsansvar och rollbeskrivningar
  • Arbeta för att utveckla säljteknik och introduktion/utbildningsplaner för försäljning
  • Kontinuerlig uppföljning och analys av försäljning
  • Kundansvar för några av Winningtemps nyckelkunder

Vi söker dig som lockas av att arbeta i en ledande roll med fokus på utveckling, där du får lov att vara proaktiv och drivande. Du trivs med att arbeta i ett entreprenöriellt företag och har flerårig erfarenhet av att bygga upp, leda och utveckla en framgångsrik säljorganisation. Har du tidigare arbetat på ett snabbrörligt startup-företag i en liknande bransch som Winningtemp ser vi det som meriterande. Vi söker en erfaren, trygg och engagerad ledare med kapacitet att ta Winningtemp till nästa nivå, vilket på sikt innebär att starta upp fler säljkontor både i Sverige och internationellt.

Som person är du en relationsskapare och inspirerande i ditt sätt att leda och utveckla. Du har stor passion för ledarskap, försäljning och digitala lösningar. Winningtemp har en positiv kultur och för att trivas i organisationen tror vi du är flexibel och prestigelös. Winningtemps verksamhet kommer utvecklas fort varför det är viktigt att du trivs med förändring och snabba beslut. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har goda IT-kunskaper och är en van användare av affärssystem.

Om företaget
Winningtemp är en revolutionerande teknik för att skapa framgångsrika och välmående arbetsplatser. Företaget grundades 2014 av Mathias Hansson och Pierre Lindmark, som nu kombinerar sina mångåriga erfarenheter och expertkunskaper inom IT respektive HR. Tillsammans arbetade de fram en lösning för att "i realtid visualisera individens utveckling och hur den hör samman med organisationens utveckling". Lösningen fick namnet Winningtemp.

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV på jerrie.se senast den 21 januari. Vid frågor kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43. Annonsen har varit exponerad tidigare och vi kompletterar nu med ytterligare kandidater i processen. Om du redan sökt och fortfarande är intresserad behöver du inte söka på nytt då vi kommer utvärdera tidigare kandidater igen. Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb