Sales Engineer till Adven Group

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 januari 2018
Stängs
den 4 februari 2018
Ref:
SE-12803
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara en del av den globala megatrenden inom cirkulär ekonomi?

Adven Group är en ledande leverantör av industriella och kommersiella energi- och vattenlösningar i Sverige, Finland och Estland. Adven växer i snabbt takt och vi utökar nu vår verksamhet och förstärker vårt säljteam i Stockholm.

Position
Som Sales Engineer
är ditt jobb är att stödja våra Sales Managers genom hela försäljningsprocessen. Målet är att skapa hållbara lösningar för vatten- och energiintensiva industrier. Din roll är att identifiera och utveckla prospekts, göra research, utveckla och uppdatera säljverktyg och presentationer, delta i kundmöten och hjälpa till med konceptualiseringen. Resor i Sverige, Norden och norra Europa kommer att förekomma. Du rapporterar till försäljningschefen.

Vi söker efter dig som vill växa och utvecklas med oss! Din utveckling i företaget styrs av din erfarenhet och ditt intresse, då du senare kan specialisera dig på antingen försäljning och / eller design av lösningar. Troligtvis har du något eller några års yrkeserfarenhet efter en naturvetenskaplig / teknisk universitetsexamen, trivs med problemlösning i kundgränssnittet, att påverka, ta kontakter och utveckla relationer. Du kommunicerar smidigt både på svenska och engelska.

Vi erbjuder en möjlighet att ansluta sig till branschens mest innovativa företag. Vår expertorganisation hjälper dig att lyckas och stödjer din personliga tillväxt. Välkommen på vår spännande resa att bygga Adven och en hållbar värld!

Vänligen skicka din ansökan och CV till Mercuri Urval, som är vår rekryteringspartner, senast den 4 februari 2018 på www.mercuriurval.com, ref.nr. SE-12803.

Om företaget
Adven Group är en ledande leverantör av industriella och kommersiella energi- och vattenlösningar i Sverige, Finland och Estland. Våra anläggningar bygger på helhetslösningar anpassade för kundens behov, vilket möjliggör tillförlitlig och kostnadseffektiv leverans av energiprodukter som våra kunder efterfrågar, med låg miljöpåverkan. Adven erbjuder primärt sina lösningar genom en affärsmodell där vi designar, bygger, äger och driver anläggningarna.

Adven Group omsätter cirka 200 miljoner euro och sysselsätter 340 personer. Mer information finns på www.adven.com

Liknande jobb

Liknande jobb