Affärsutvecklare till Arctic Paper Sverige AB

Plats
Flexibelt
Annonserat
den 5 januari 2018
Stängs
den 4 februari 2018
Ref:
SE-12798
Kontakta
Karin Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en driven Affärsutvecklare med fokus på fortsatt lönsam tillväxt.

Position
I rollen som Affärsutvecklare för Arctic Paper är du en nyckelperson för bolagets fortsatta tillväxt med fokus på nya affärsområden i Skandinavien. Du ansvarar för kundsegmenten tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag med fler. Du ansvarar även för kommunikation av den tekniska försäljningen och supporten till nyckelkunderna i Skandinavien med ny teknik i fokus, så som nya digitala maskiner och tryckteknik.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har bakgrund med en god teknisk förståelse, gärna från papper eller tryckteknik i kombination med ett självgående driv till att vilja göra affärer. Du har en teknisk eller ekonomisk utbildning på minst gymnasienivå samt har försäljningserfarenhet. Stort fokus kommer att ligga på din personlighet och affärsförståelse. Du kommer att utgå från hemmakontor, med kollegor i Munkedal och Göteborg. Du rapporterar direkt till försäljningsbolagets VD.

Rollen är självständig vilket ställer krav på dig som person men ger samtidigt dig stora möjligheter att påverka din roll och din egen utveckling. Du får vara delaktig i ett etablerat team med lång erfarenhet i branschen samt komma till ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter.

Är du den kommunikativa och flexibla personen vi söker?

Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV via www.mercuriurval.se, ref. nr SE-12798, snarast då utvärderingen sker löpande. Frågor besvaras av vår konsult på Mercuri Urval, Karin Danielsson tfn 0723-865746.

Om företaget
ARCTIC PAPER S.A. är en av de ledande tillverkarna av högkvalitativt grafiskt finpapper i Europa. Bolaget producerar bestruket och obestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. I
bolaget finns tre pappersbruk: Arctic Paper Munkedals i Sverige, Arctic Paper Grycksbo i Sverige, Arctic Paper Kostrzyn i Polen. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och sedan december 2012 på NASDAQ i Stockholm.