Utesäljare till Dacapo Stainless AB

Plats
Flexibelt
Annonserat
den 8 januari 2018
Stängs
den 21 januari 2018
Ref:
SE-12506
Kontakta
Karin Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Driven Utesäljare med förmåga att utveckla affärer i en digitaliserad miljö

Position
Vi söker nu en Utesäljare med fokus på mellan och södra Sverige som med affärsmässighet och stort engagemang vill vara med och driva Dacapos fortsatta tillväxt i Sverige.

Dacapo arbetar med premiumprodukter av rostfritt stål och vänder sig mot större kunder inom tillverkande industri och Grossist. Dacapo är kända för att vara enkla att samarbeta med, de har effektiva affärslösningar och är ledande inom e-handel och IT-lösningar.

I den här rollen är det fokus på att bearbeta nya kunder och bygga relation efter en affärsmässig analys av vilka du ska kontakta. I den här rollen är du Dacapos ambassadör på marknaden, du genomför behovsanalyser och för avtalsförhandlingar.

Du utgår från kontor i Göteborg alternativt Malmö där du förväntas vara 1 dag per vecka. Fokus är att vara ute hos kunder, då det är en resande roll med frihet under ansvar krävs det att du strukturerar och planerar dina dagar väl. På Dacapo arbetar man i team om innesäljare tillsammans med utesäljare. I rollen rapporterar du till Country Manager Sverige.

Bostadsort att föredra är i områden kring eller i Göteborgs- eller Malmöregionen.

För att lyckas i rollen har du minst gymnasieutbildning, en god affärsmässig förståelse samt några års erfarenhet av försäljning på eget distrikt, fördelaktigen inom industri (B2B). Du är självständig, strukturerad och har en god social förmåga som gör dig duktig på att utveckla långsiktiga relationer med dina kunder. Du drivs av att skapa och identifierar affärsmöjligheter, är kund- och resultatorienterad samt gillar att ta dig an utmaningar! Med ett flexibelt förhållningssätt och en vilja att bidra och påverka drivs du av att visats i en föränderlig miljö som ett tillväxtbolag innebär! Flytande Engelska i tal och skrift är ett krav då du kommer ha internationella kontakter internt.

Vi erbjuder dig ett utvecklande säljarbete som riktar sig mot en stor variation av kunder i ett företag med stora tillväxtambitioner. Du får en synlig roll i ett mindre team som samtidigt befinner sig i en internationell kontext!

Välkommen med din ansökan dock senast den 21 Januari 2018 på www.mercuriurval.com ange ref nr 12506. Sänd din ansökan snarast då vi gör ett löpande urval. Eventuella frågor besvaras av Karin Danielsson 0723-865746 eller Lena Nauckhoff 0730- 207752 på Mercuri Urval.

Om företaget
Grossisten Dacapo Stainless har sedan starten 2003 utvecklat sig till att vara en betydande aktör på den rostfria marknaden för rostfritt stål. Vi sysselsätter mer än 100 anställda i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland och Holland och med mer än 11.000 varunummer på lager är vårt produktprogram ett av de mest omfattande i Europa.


Dacapo Stainless omsätter omkring 100 milj. EUR/år och säljer till mer än 45 olika länder.

Våra kunder är mellanstora och stora förbrukare i Europa ofta med globala aktiviteter som företrädelsevis arbetar mot processindustrin, (livsmedel, mejeri, kemi, farma etc.). Vidare har vi kunder inom bygg och anläggning, transport, energi m.fl. Industriell tillverkning, maskinbyggande, underleverantörer av komponenter och halvfabrikat,  projektering och montering är de typiska kunderna som vi samarbetar med.