Affärsdriven Rekryteringskonsult

Plats
Malmö
Annonserat
den 9 januari 2018
Stängs
den 23 januari 2018
Kontakta
Carina Johansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vad säger du om att komma till jobbet och mötas av engagerade kollegor, av skratt varvat med livliga diskussioner? Att arbeta i en miljö där kompetensen är skyhög samtidigt som det är okej att göra fel. Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. Det här är Wise Professionals, min arbetsplats, och vi söker nu en affärsdriven rekryteringskonsult som ska bli en del av vårt team i Malmö.

Är du vår nya kollega?
Jag heter Carina och jag är regionchef i Öresund där vi är ett härligt team som jobbar med rekrytering, konsultuthyrning samt hjälpa och stötta våra kunder i attraktions- och rekryteringsfrågor. Oavsett om behovet av kompetens är permanent eller temporärt, om kunderna till exempel rekryterar själva och behöver utbilda sina medarbetare i rekrytering eller vill göra en hel översyn av sin rekryteringsprocess, brukar vi bidra med vår specialistkompetens och skapa värde.

Nu går vår proffsiga och härliga kollega Camilla vidare mot nya utmaningar och vi söker därför en erfaren och affärsdriven rekryteringskonsult som vill bli en del av vårt team i Malmö där vi har vårt Öresundskontor. Vi står inför en spännande utveckling då vi upplever ett högtryck på marknaden, ser ett ökat intresse för det vi brinner för – kandidatupplevelse och attraktion- samt att vi sedan hösten har fått ansvar för att driva och utveckla hela Öresundsregionen, inklusive Danmark.

Vem är du?
För att passa in i vårt team delar du vår passion för människor och affärer. Du har erfarenhet från säljande roller och är driven. Det vill säga att du trivs med att sätta upp egna mål och kan motivera dig själv till att arbeta för att nå dem.

Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang. Du har god erfarenhet av hantverket rekrytering, gärna från en generalistroll, och är en person som alltid vill prestera på topp. För dig är det viktigt att känna att du har gjort ett bra arbete men ännu viktigare, att du gjort ditt bästa.

Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra, likväl en kultur där hållbar tillväxt och utveckling är vägen framåt. Du tycker om att ha skoj på jobbet, vill prova nya saker och växa. Du vill även vara med och utveckla branschen tillsammans med Wise Professionals.

Bli en av oss
Vi på Wise Professionals är ett gäng nyfikna, passionerade och affärsdrivna konsulter och specialister. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att utvecklas, är några av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss.

Vi drivs av att göra affärer, har alla ett stort intresse för rekrytering och tycker alla kontaktytor är väldigt viktiga. Oavsett om du är vår kandidat, kund eller kollega så ser vi ett värde i varje relation.

Vår kultur präglas av värme, nyfikenhet, mod och att vara på tå – vi kallar det att vara och agera Frontline. Hos oss får du vara med och bygga en Rekryteringsbyrå som utmanar en traditionell bransch – vi går vår egen väg och vi vill att du ska vara med!

Om Wise Professionals
I Öresund arbetar vi med fem olika affärsområden – HR, Lön, Marknad & kommunikation, Ekonomi & Finans och Business Administration. Vi är en mötesplats för kunder – kandidater – konsulter och är specialister på attraktion och kompetensbaserad rekrytering. Läs gärna mer om oss och våra tjänster HÄR

Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och agerar på en nordisk marknad. Internt är vi 80 anställda och ca 250 uthyrda konsulter. Vi sitter tillsammans med våra systerbolag inom Wise Group i Studio i Malmö och har givande samarbete med dem. 

Det är viktigt för oss att du ska må bra och ha kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna en del.

Nu måste du ju ansöka!
Om du vill veta mer om hur det är att vara en del av Wise Professionals får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn och kontaktuppgifter på www.wise.se. För specifika frågor gällande rollen får du gärna ringa mig, Carina Johansson 0733-224632. Varmt välkommen med dina frågor eller din ansökan! Urval kommer att ske löpande så agera Frontline – Sök nu!

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna passion – kvalitet – tillväxt.