Systemförvaltare med fokus på analysverktyg

Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 januari 2018
Stängs
den 22 januari 2018
Ref:
969
Kontakta
Ann-Louise Ulvenvall
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som systemförvaltare arbetar du med förvaltning och vidareutveckling av FI:s analysplattform. Du hanterar kravställning och prioritering av krav i samarbete med It och verksamheten. I rollen ingår det att driva arbetet med att etablera processer för effektiv förvaltning. En aktiv förvaltning av analysplattformen är viktigt för att möjliggöra ett systemstöd för effektiva analyser i verksamheten. Du kommer även att få arbeta fram en utbildningsbas för användare i verksamheten.

Tjänsten innebär tätt samarbete med kollegor på FI.

Vi söker dig som har en akademisk examen som civilekonom, civilingenjör, systemvetare eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete med systemförvaltning och kravhantering, gärna inom den finansiella sektorn. Det är en fördel om du har vana att agera i gränslandet mellan It och verksamhet samt har kunskap hur utbildning med koppling till It system kan byggas upp. Erfarenhet av Business Intelligence (BI) eller projektledning är meriterande.

Som person är du självgående, självständig och beslutsam. Du är strukturerad, tydlig i din kommunikation och bidrar till ett gott samarbete såväl internt som externt. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Ann-Louise Ulvenvall på telefon 08-408 98 411.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg senast den 22 januari 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 450 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb