Rekryteringskonsult - Michael Page

Rekryterare
Michael Page
Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 januari 2018
Stängs
den 9 februari 2018
Ref:
122704
Kontakta
Sara Isacson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Med över 40 år i branschen så är Michael Page ett av de mest välrenommerade varumärkena inom Chefs- och Specialistrekrytering. Sverige är idag det snabbast växande landet i Europa och för att fortsätta den resan behöver vi fler konsultativa, affärsmässiga och dedikerade kollegor!

Information om kunden
Sedan starten i Storbritannien för snart 40 sedan har Michael Page vuxit till en ställning där både kunder och kandidater i dag ser oss som världsledande inom rekrytering, bemanning och interim management. Bland våra kunder finns alltifrån små och medelstora företag till välkända multinationella aktörer. Dessa får exklusiv tillgång till talanger från alla delar av världen genom våra konsulter vid 155 kontor i 36 länder. Tillsammans med Page Personnel och Page Executive utgör Michael Page företagsgruppen PageGroup, som är noterad på Londonbörsen sedan 2001. Michael Page bibehåller sin starka ställning inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer.

I Sverige har Michael Page funnits sedan 2002 och har idag kontor i Stockholm och Göteborg. Vi är idag verksamma inom våra specialistområden; Finance & Accounting, Sales & Marketing samt Supply Chain & Engineering. PageGroup är kända för att ta hand om och tillgodose behoven hos sina anställda och bidrar alltid med flerstegsutbildningar, en tydlig karriärplan samtidigt som vi gärna uppmuntrar individen till att söka internationella möjligheter om den önskar. Vid din start hos oss kommer du att följa en omfattande introduktion och utbildningsplan som kommer kombineras med aktiv coaching vilket ger dig den bästa möjligheten att växa professionellt, lära av dina misstag, utveckla ledaregenskaper och ta ansvar för din egen karriärutveckling.

Sverige är idag det snabbast växande landet i Europa och vi letar nu efter ytterligare kollegor till vårt kontor i centrala Göteborg, mitt på Avenyn.

Beskrivning
Ditt primära fokus är att etablera dig som en expert inom ditt specialistområde genom nätverkande, intervjuer och affärsutveckling. Det innebär att dina arbetsuppgifter inkluderar allt ifrån kundmöten, annonsskrivning, kandidatintervjuer, referenstagning, konsulthantering och uppföljning. Som expert kommer du att erbjuda fullständiga rekrytering- eller interimslösningar till en etablerad kundbas samt leta efter nya affärsmöjligheter.

En framgångsrik rekryteringskonsult hos Michael Page måste trivas med att arbeta i team och har en målsättning med att bygga långsiktiga relationer och en önskan om att driva sig själv utanför sin komfortzon för att leverera enastående resultat.

Sökandes profil
Vi har en gedigen meritlista på hur vi förenat rekryteringsspecialister, branschexperter samt försäljare. Exempel på framgångsrika rekryteringskonsulter hos Michael Page i Sverige omfattar personer som tidigare arbetat inom nämnda områden, konsultchefer som vill driva hela rekryteringsprocessen från kontakt med kund men utan att förlora värdet med att göra en klient- och kandidatmatch, försäljare som vill se effekterna av sitt arbete, före detta professionell idrottare, chefer och även etablerade rekryteringskonsulter som vill bygga en karriär inom ledarskap.

  • Du har en högskoleutbildning inom relevant område 
  • Eftersom du kommer att arbeta i en bransch med hög konkurrens där du hanterar rekryteringarna individuellt bör du ha viss säljerfarenhet sedan tidigare och värdesätta relationsbyggande högt 
  • Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska då kommunikationen inom vår organisation sker på båda språken 
  • Har du tidigare arbetslivserfarenhet från något av våra specialistområden som således är Finance & Accounting, Sales & Marketing samt Supply Chain & Engineering alternativt tidigare rekryteringserfarenhet ser vi det som meriterande 
  • Det är inte den exakta erfarenheten som kommer vara avgörande utan vi letar efter dig med rätt attityd och inställning. Har du en stark karaktär och trivs med att arbeta i ett högt tempo, då kan det vara dig vi söker 

Jobberbjudande
Vill du ha en ny utmaning där ditt affärsmannaskap och relationsbyggande ställs på sin spets och där du får möjlighet att själv forma din karriär, då ser vi fram emot din ansökan. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten vänligen ta kontakt med ansvarig rekryterare Sara Isacson.