Finansieringsrådgivare till Tessin

Rekryterare
Tessin
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 januari 2018
Stängs
den 5 februari 2018
Kontakta
Johan Magnusson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Tessin är Skandinaviens största crowdfunding-plattform för fastigheter och vi söker nu en finansieringsrådgivare med eget ansvar att skapa nya affärer.

Bolaget är bildat 2014 och är redan ett erfaret team som drivs av att förändra och att vända upp och ner på finans- och fastighetsbranschen. Bara de senaste åren har ny teknik revolutionerat de flesta branscher. Vem letar idag efter lägenheter i tidningsannonser eller ringer sin aktiemäklare för att lägga en order? Nu står fastighetsbranschen på tur och på sikt ska Tessin vara en lika självklar finansieringspartner som banken.

Bolaget är välfinansierat med delägare som Stronghold Invest (Newsec, Datscha och NIAM fonder) och NFT Ventures (Bonnier News). Nu stärker Tessin organisationen med drivande och affärsinriktade medarbetare för att möta bolagets ambitiösa tillväxtplan.

Om tjänsten
Tjänsten innebär att arbeta i team med ansvar för:

● Att dagligen kontakta och träffa potentiella kunder i form av fastighetsbolag, fastighetsutvecklare och liknande aktörer.

● Att förstå och analysera de potentiella kundernas affär och behov, för att kunna presentera finansieringsförslag till beslutsfattare internt på Tessin.

● Att formera ett strukturerat säljarbete.

● Hela projektcykeln – från första kontakt till slutlig uppföljning.

● Att bygga och vidareutveckla långsiktiga kundrelationer.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Tessins kontor i centrala Stockholm. Tjänsteresor förekommer inom Sverige.

Vem söker vi?

 Vi söker dig som:

● Har 2-5 års erfarenhet inom finans/fastighet/bank och har arbetat med företagskunder, gärna som transaktionsrådgivare, analytiker, mäklare eller har arbetat med fastigheter inom exempelvis bank, finans eller motsvarande.

● Motiveras och drivs av att göra affärer och skapa nöjda kunder, samt att arbeta mot uppsatta resultatmål.

● Har god kunskap och förståelse för finansiering till företag.

● Har en stark egen motor och inre drivkraft.

● Förmågan att arbeta självständigt.

● Flexibel och anpassningsbar i en föränderlig miljö.

● Akademisk examen är meriterande.

Din ansökan
Ta chansen att arbeta på ett spännande bolag som förändrar fastighets- och finansbranschen! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Johan Magnusson (tel. 072-248 65 31) eller Ola Everhed (tel. 070- 790 01 06) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Tessin
Tessin är en tjänst för dig som vill placera ditt kapital direkt i fastigheter, utan krångliga avgiftsstrukturer och mellanhänder. På Tessin kan du som investerare, genom att gå ihop med andra, investera i projekt de vill förverkligade och samtidigt få en bra avkastning på ditt kapital.

Läs mer om bolaget på tessin.se

Liknande jobb

Liknande jobb