Tillväxt-ekonom med service som ledstjärna

Rekryterare
Veteranpoolen
Plats
Göteborg
Annonserat
den 12 januari 2018
Stängs
den 4 februari 2018
Kontakta
Alexandra Emilsson
Arbetstid
Heltid

Med din tidigare erfarenhet av brett administrativt arbete och vana av att samarbeta med människor i olika befattningar hoppas vi kunna ge varandra kunskap och utveckling för att tillsammans skapa en gynnsam framtid. Din roll hos oss kommer präglas av service i allt du gör, från arbete med projekt, ekonomi, analys och system samt i möten med kollegor, franchisetagare, leverantörer och kunder.

OM TJÄNSTEN
Hos oss blir du en nyckelperson som behöver lära dig allt om vår verksamhet, från hur våra kunder, personal och franchisetagare arbetar till hur vi på servicekontoret hanterar marknadsföring, etablering, produktion, ekonomi, system samt affärsfrågor. Baserat på dessa lärdomar kommer du vara en viktig medarbetare i vårt utvecklingsarbete. Du kommer sitta tillsammans med vår ekonomiavdelning i Kungsbacka men samtidigt ha ett tätt samarbete med övriga i organisationen vilket fordrar resor runtom i landet. Vi arbetar mot mycket ambitiösa mål, har hög tillväxt och en vilja att förändra världen. Vi är en liten organisation som stöttar ett stort nätverk där du kommer kunna påverka mycket.

Dina arbetsdagar kommer vara varierande och bland annat innebära att vara behjälplig på ekonomiavdelningen med kund- och leverantörsreskontra och hantering av våra kundfordringar och krediteringar. Du får även driva egna projekt för utveckling och förbättring av våra system, agera projektledare för vårt affärssystem och samla in information för att utveckla rätt saker. Vi vill också utveckla och arbeta fram gemensamma processer, arbetssätt och rutiner som du blir högst drivande i. Du rapporterar till Ekonomichef och kommer supportera denne i analysarbete och framtagning av statistik, rapporter och uppföljning som en del i ditt arbete.

DIN BAKGRUND OCH PERSONLIGHET
Hos oss är service vår ledstjärna och för att vi ska trivas tillsammans tror vi att du visar ett genuint intresse för människor, är synlig och tillgänglig och tycker om att lösa problem. Eftersom vi arbetar i en förtroendebransch är det även viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och snabbt etablerar trovärdighet och förtroende. Som projektledare för ett antal initiativ ser vi gärna att du brinner för att förmedla egna och andras idéer om hur organisationen kan förändras och att du är flexibel när förändring och utveckling sker. En bred roll som denna kräver också ett anpassat beteende där du lyckas upprätthålla entusiasm och positivitet även i tuffa situationer, samt att du arbetar konstruktivt under press eller vid misslyckanden.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat brett i en administrativ roll och är van att samarbeta med människor i olika befattningar. Du är kunskapstörstig och nyfiken på hur saker och ting fungerar och vi kommer vara där för att ge dig kunskap och stötta dig i ditt utvecklingsarbete. Dina idéer och insikter kommer vara mycket viktiga i arbetet med att fortsätta utveckla Veteranpoolen och skapa en än mer framgångsrik verksamhet.

OM OSS
Veteranpoolen är ett tjänste- och bemanningsföretag med lokalkontor över hela landet. Vi erbjuder bland annat tjänster inom fastighetsservice, kontorsservice, lager & logistik, ekonomi, försäljning och kundtjänst. Våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som arbetar med stor glädje på sina egna villkor. Idag finns vi etablerade på över 40 platser runt om i landet och är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Varumärket Veteranpoolen står för hög kvalitet och god service.

ANSÖKAN
Känns detta som ett intressant nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (alexandra.emilsson@eqonomy.se). Varmt välkommen med din ansökan, via www.eqonomy.se, så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av affärsorienterade ekonomer. Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Liknande jobb

Liknande jobb