AB Tranåsbostäder söker Vd

Plats
Tranås
Annonserat
den 12 januari 2018
Stängs
den 15 februari 2018
Ref:
3677354918
Kontakta
Ann-Britt Hall
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en VD som tar en aktiv roll att leda och utveckla ett väl fungerande fastighetsbolag och bidra till Tranås utveckling. Tranåsbostäder och Tranås kommun har ett gemensamt mål att år 2025 ska antalet invånare vara 20 000.

Som VD har du, utifrån styrelsens riktlinjer, det övergripande ansvaret för att planera, leda och utveckla bolaget. Tranåsbostäder arbetar med olika fastigheter för olika ändamål, där hållbarhet är ett starkt fokus. Fastighetsförvaltning är bolagets kärnverksamhet samtidigt som bolaget under de närmaste åren ska växa genom flera stora byggprojekt samt förvärv. Bolaget genomför också omfattande renoveringsprojekt.

Vi vänder oss till dig som har bred erfarenhet av fastighetsbranschen. Har du arbetat både med byggprojekt och med förvaltning är det en fördel. Du tycker om att samarbeta med andra människor och gör det med engagemang och på ett prestigelöst sätt. Du tänker strategiskt och har ett brett och långsiktigt perspektiv och på affärsmässiga grunder driver du företaget framåt. Du har också förmågan att, genom tydlig kommunikation, driva frågor och kommunicera både internt och externt.

Om företaget
Tranås kommun har 19 000 invånare och befolkningstillväxten har varit positiv de senast åren. Kommunen finns med bland de främsta på Svenskt Näringslivs ranking över bäst företagsklimat och Tranås är föreslagen som stationsläge om Götalandsbanan byggs. 

AB Tranåsbostäder är ett helägt dotterbolag till Tranås Stadshus AB som ägs av Tranås kommun. Bolaget äger och förvaltar cirka 680 lägenheter och har 107 000 kvm kommunala verksamhetslokaler och 12 000 kvm kommersiellt. Omsättningen är cirka 140 Mkr och Tranåsbostäder är certifierade enligt ledningssystemet FR2000. Antal anställda är 25. Vi tror att utbildade och engagerade medarbetare är en framgångsfaktor - därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och friskvårdsarbete.

Ansökan
Tycker du att beskrivningen av tjänsten och Tranåsbostäders ledord om respekt, ansvar, kreativitet och tydlighet passar in på din kompetens och hur du vill arbeta, tveka inte att skicka in din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Tranåsbostäder med Fasticon Kompetens AB.

Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas löpande och vid frågor är du välkommen att kontakta Ann-Britt Hall på 0709 66 80 76 eller på ann-britt.hall@fasticonkompetens.se.

Varmt välkommen med din ansökan senast 15 februari 2018.