Byggprojektledare - Lehto Group Oyj

Rekryterare
Lehto Group Oyj
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 januari 2018
Stängs
den 5 februari 2018
Ref:
SE-11882
Kontakta
Lisbeth Petersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

“Economically driven construction” - LEHTOS framgångsrika strategi och koncept.

Vi söker en projektledare för projektering, upphandling, genomförande och färdigställande av våra byggprojekt. Du planerar, styr och följer upp samt koordinerar alla aktiviteter och funktioner inom projektet.

Position
Med total- och resultatansvar för att genomföra byggandet enligt avtal och Lehtos koncept blir du en nyckelperson för att bygga en framgångsrik verksamhet i Sverige. Vi har redan pågående projekt på den svenska marknaden och detta tillsammans med goda referenser från många framgångsrika projekt på den finska marknaden och starka koncept bidrar till ett bra utgångsläge för en stark offensiv på marknaden.

Som Byggprojektledare kommer du samarbeta med våra Projektutvecklare och du får möjlighet att bidra med kunskap och idéer i hela processen; alltifrån att vi börjar kartläggningen av potentiella tomtförvärv till byggandet avslutas. Detta ger dig stort utrymme i att utvecklas som professionell byggprojektledare men också i ditt affärsmässiga tänk.

Utifrån vår väl utarbetade och systematiska projektledningsmetodik ansvarar du för att vi når uppställda mål avseende ekonomi, tid, kvalitet, och miljö. I detta arbete har du nära samarbete och tillgång till vår samlade expertis och professionellt stöd från vårt huvudkontor.

Vi söker dig med teknisk utbildning i botten och med goda kunskaper inom entreprenadjuridik (AB, ABT, ABK och administrativa föreskrifter) och svensk bygglagstiftning. Vi ser gärna att du har utbildning i BAS-P och BAS-U. Det är meriterande om du även har erfarenhet och kunskap inom LOU och har arbetat med projekt mot offentlig sektor eller med kommunala anbud och har kännedom om de kommunala beslutsprocesserna. Du måste ha B-körkort

Med helhetsansvar för projektledning blir du en nyckelperson för att bygga en framgångsrik verksamhet i Sverige. Vi utgår från att du har förmåga att uttrycka dig pedagogiskt och enkelt i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder ett spännande och expansivt företag som nu ska slå sig in på den svenska marknaden. Det innebär naturligtvis utmaningar och hårt arbete men också fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person. Sen har vi väldigt kul på jobbet också!

Låter det spännande? Vi berättar gärna mera! Kontakta Lisbeth Petersson 08-506 450 78 Mercuri Urval. Välkommen med din intresseanmälan via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-11882) senast 5 februari 2018.

Om företaget
Börsnoterade Lehto Group, är ett av Finlands snabbast växande bygg-och fastighetutvecklingsföretag. Företaget är organiserat i fyra affärsområden: Skola, vård- och omsorgslokaler, Kommersiella lokaler, Bostäder och Renovering. Lehto har kombinerat mycket stark tillväxt och god lönsamhet på den finska marknaden och har nu tagit steget in på den svenska marknaden genom bildandet av Lehto Sverige AB. Idag är vi sex personer anställda i men behöver snabbt bli fler för att realisera våra tillväxtambitioner.
www.lehtogroup.se

Liknande jobb

Liknande jobb