Mazars SET söker Compliance Officer

Rekryterare
Mazars SET
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 januari 2018
Stängs
den 16 februari 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter:
Som Compliance Officer hos oss kommer du ha en bred bolagsjuridisk roll. Din roll blir att identifiera och hantera compliancefrågor i dialog med företrädare för verksamheten, vara rådgivande och stödja verksamheten så att gällande lagar, regler och föreskrifter följs, likväl som interna krav och riktlinjer. Detta medför att du ansvarar för Mazars bolagshandlingar, avtal, ärenden inom RI och FAR samt eventuella skadeståndsfrågor.

Vidare ansvarar du för att hålla bolaget uppdaterat kring de regeländringar som rör revisorer, redovisningskonsulter samt övriga konsulters yrkesutövning rörande ansvarsfrågor. De frågor som du kommer arbeta med har ett stort fokus från affärsverksamheten. I tjänsten ingår att identifiera och analysera de risker som finns för bristande regelefterlevnad samt prioritera dessa och genomföra lämpliga aktiviteter. Övriga juridiska frågeställningar som rör bolaget kommer du även involveras i.

Utöver detta ansvarar du för bolagets interna utbildningar i ansvarsfrågor samt har hand om den allmänna riskhanteringen. Du är även styrelsens sekreterare, samt sekreterare vid bolagets partnermöten.

Vem är du?
Vi söker dig som är kvalificerad jurist med erfarenhet från arbete på advokatbyrå med inriktning mot värdepapper-, bank och finans, eller som är bolagsjurist på en bank eller inom något annat finansiellt institut. Du är trygg i din juridiska roll och van vid att ta egna initiativ, samtidigt som du har en mycket god förmåga att skapa nya kontakter. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete från RI alternativt FAR.

Den person vi söker ska ha:

- En svensk juristexamen

- Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet från bolagsrättsliga frågor inom privat eller offentlig sektor
- Vana av att arbeta självständigt
- Utmärkt förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska
- Utmärkt social förmåga samt samarbetsförmåga
-  Vana av att arbeta i en internationell miljö under ett stundtals högt tempo

I denna roll kommer du att rapportera direkt till VD.

Du erbjuds:
Du erbjuds en spännande roll i ett internationellt bolag, med möjlighet att växa och utvecklas! Vi sitter i ljusa och öppna lokaler i centrala Stockholm.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på Jurek Rekrytering & Bemanning; 0766-33 14 42 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se.

Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

Om verksamheten:
Mazars, en aktör inom revision, redovisning, skatt och rådgivning i Sverige.

När du köper revisions- och rådgivningstjänster så söker du något speciellt. Hos oss får du en partner som ger dig service, är engagerad och tillgänglig och som levererar kvalitet.

Dessutom får du en rådgivare som är personlig, kan lyssna och som förstår dina frågor och problem. Tillsammans med dig bygger vi en relation och kontinuitet som utvecklar ditt företag. Vi finns både lokalt och globalt och har valt att arbeta med ett brett spektrum av kunder. Det har gett oss stor kunskap om olika branscher men också erfarenheten av att arbeta med både mindre och större företag. Den här kompetensen får du som företagare nytta av!

Eftersom vi är bra på att hantera både siffror och människor möter du hos oss mänskliga och lyhörda revisorer och konsulter.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb