Hays Sverige söker en Redovisningsansvarig

Rekryterare
Hays
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 januari 2018
Stängs
den 17 februari 2018
Ref:
'Redovisningsansvarig'
Kontakta
Susanne Berggren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu efter en ny kollega som kommer att arbeta som Redovisningsansvarig på vårt kontor i Sturegallerian. Vi är idag ca 45 personer på kontoret samt har ett 200-tal konsulter ute hos våra kunder. Vi är ett litet bolag i Sverige men tillhör en stor koncern och redovisar som en sådan.

Om tjänsten:
Vi söker nu en Redovisningsansvarig med start så omgående till vårt kontor i centrala Stockholm. Som Redovisningsansvarig kommer du att arbeta självständigt med löpande redovisning och rapportering. Du kommer att rapportera till Ekonomichefen.

Dina Arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar/månadsbokslut
  • Löner
  • Rapportering
  • Övrigt ekonomiarbete/admin

Ansvarsområden (du kommer stötta och supporta två andra teammedlemmar med):

  • Fakturering
  • Leverantörsreskontra och betalningar
  • Kundreskontra och kravhantering

Din profil:
Du har ca 10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg i din yrkesroll. Erfarenhet från Navision och Hogia lön är meriterande. Vidare ser vi att du är en van Excelanvändare och eftersom vi tillhör en brittisk koncern och rapporterar på engelska så är det viktigt att du är flytande i, förutom svenska, även engelska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, ordningsam, noggrann och ansvarsfull. Du är van att kommunicera med kunder och tycker om att jobba i en bred redovisningsroll. Du är också van att arbeta självständigt och prioritera dina arbetsuppgifter. Tempot är högt så det är viktigt att du är en ”doer” med förmåga att prioritera. 

Ansökan;
Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval. Vid frågor tveka inte att kontakta Susanne Berggren, HR ansvarig på Susanne.Berggren@hays.com  

Kontaktinformation
Susanne Berggren

Liknande jobb

Liknande jobb