SPP Konsult söker Pensionskonsult administrativa tjänster

Rekryterare
SPP
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 januari 2018
Stängs
den 18 februari 2018
Kontakta
Hendrik Dahlgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SPP Konsult söker Pensionskonsult administrativa tjänster

SPP Konsult är ett bolag inom SPP Storebrandskoncernen som erbjuder konsult- och administrativa tjänster inom tjänstepensionsområdet. Bolaget har funnits sedan 1980-talet och har haft något olika profil beroende på ägarstruktur. SPP Konsult har dock alltid haft ett starkt varumärke i marknaden för konsulttjänster inom tjänstepensionsområdet. 
SPP Konsult erbjuder tjänster inom områdena: Rådgivning, beräkning och administration. Bolaget består av 23 medarbetare varav hälften arbetar inom Administrativa tjänster och hälften med rådgivning och beräkning. SPP Konsult sitter tillsammans med övriga koncernen i lokaler centralt i Stockholm. Läs mer på www.sppkonsult.se 

I arbetet med att utveckla SPP Konsult söks nu en person som kan delta i arbetet med att positionera SPP Konsult ännu starkare på marknaden.

Rollbeskrivning
I denna roll har du ett brett ansvar och arbetar med att sköta våra kunders försäkringsadministration i form av projekt eller som konsult ute hos kund. De administrativa konsulttjänsterna är exempelvis outsourcing av pensions- och försäkringsadministration, förmedling av pensioner samt stiftelseadministration. Vi hyr även ut personal till företags försäkringsadministration. Att arbeta med ett företags administrativa processer inom tjänstepensionsområdet kräver gedigen kunskap och erfarenhet och vi förväntas leverera direkt från uppdragens start. Marknadens behov förändras frekvent och vi med den. Uppdragen innebär således ofta förändringsledning och effektivisering. Du rapporterar till chefen för administrativa tjänster hos SPP Konsult.  

Din bakgrund
Vi söker dig som har mycket gedigen erfarenhet avseende tjänstepensioner och god kunskap om tjänstepensionsmarknaden. Du har erfarenhet och kunskap om hur försäkringsadministration på ett företag fungerar samt hur försäkringsbolag, tjänstepensionsbolag och systemstödsleverantörer fungerar. Du har god vana av att arbeta i konsultuppdrag, både ute hos kund och på kontoret. Som person är du självständig med stark drivkraft och initiativförmåga. Du är flexibel och kan anpassa dig efter kundens och marknadens behov. Uppdragen kräver även förmåga att strukturera och planera utifrån kundens behov. 

Övrigt 
I denna rekrytering samarbetar SPP Konsult med Ogunsen Executive Search. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Seniorkonsult Hendrik Dahlgren 070-471 59 03 eller Researchkonsult Malin Söhr 073-421 79 84. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast. Ansök direkt på Ogunsens hemsida www.ogunsen.se. Gå in under flik uppdrag. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. 

I SPP-koncernen är hållbarhet helt integrerat i vår kärnverksamhet, vilket innebär att ekonomiska parametrar men även sociala och miljömässiga aspekter vägs in i samtliga beslut som fattas inom koncernen. Alla affärsområden och avdelningar har ansvar för att integrera relevanta hållbarhetsaspekter i just sin verksamhet och bidra till att minska vårt fotavtryck och öka vår samhällsnytta.