Länsförsäkringar Östgöta söker Företagsmarknadschef Bank

Plats
Östergötland
Annonserat
den 19 januari 2018
Stängs
den 18 februari 2018
Kontakta
Hendrik Dahlgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Länsförsäkringar Östgöta söker Företagsmarknadschef Bank

Det här är en möjlighet för dig som vill vara med och utveckla ett av våra mest expansiva affärsområden. Vi är den kundnära banken med en hög utvecklingstakt och fantastiskt duktiga medarbetare! Länsförsäkringar Bank har Sveriges mest nöjda bankkunder enligt Svenskt Kvalitetsindex och våra digitala tjänster är flerfaldigt prisbelönta. Nu söker vi en företagsmarknadschef Bank.

Om jobbet
Vi har idag en välskött och växande bankverksamhet med ca 55 000 kunder och en affärsvolym på 30 miljarder kronor. Inom banken finns idag 85 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi har bankverksamhet på alla våra sju kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Mjölby och Kisa.

Ditt huvuduppdrag som företagsmarknadschef är att vidareutveckla och driva Länsförsäkringar Östgötas företags- och lantbruksaffär inom bank för att skapa tillväxt och långsiktig lönsamhet. Du ingår i bankens ledningsgrupp och rapporterar till Länsförsäkringar Östgötas bankchef Filip Apelstav. Du har personalansvar för 12 företags- och lantbruksrådgivare som sitter lokalt på kontor i Linköping, Norrköping, Motala och Mjölby. Det är viktigt att du, utöver ditt eget ansvarsområde också känner ett stort engagemang för hela bolagets verksamhet och samverkar aktivt med övriga affärsområden Sak och Liv

Vem är du?
Vi söker dig som har en gedigen bankbakgrund och erfarenhet av såväl privat- som företagsmarknad. Du har en akademisk examen inom ekonomi eller annat relevant område, och för att lyckas i rollen bör du ha en längre periods ledarerfarenhet. Har du även erfarenhet av ledningsgruppsarbete är det meriterande. Vi söker dig som är öppen och lyhörd i dialogen med medarbetare och kunder.

Du är en kommunikativ ledare och är duktig på att skapa delaktighet och engagemang. Vi tror att du drivs av nyfikenhet och intresse för den dagliga verksamheten och brinner för att skapa goda relationer. Då banken och vår övriga verksamhet befinner sig i ständig utveckling är det viktigt att du är utvecklingsorienterad och vågar blicka framåt och tänka nytt.

Vår vision är att vi tillsammans skapar trygghet och möjligheter. Vi är ett kundägt bolag och vår verksamhet präglas av att vi är nära, engagerade och handlingskraftiga. För att trivas hos oss och lyckas med ditt uppdrag är det viktigt att du delar vår värdegrund.

Övrigt
I denna rekrytering samarbetar vi med Ogunsen Executive Search. För att få mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Hendrik Dahlgren, Seniorkonsult 070-471 59 03 eller Malin Söhr, Researchkonsult 073-421 79 84.

Länsförsäkringar Östgöta är ett kundägt bolag med stark lokal förankring. Personligt och enkelt erbjuder vi privatpersoner och företag attraktiva tjänster med en unik helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Tillsammans med våra kunder, anställda och samarbetspartners skapar vi trygghet och möjligheter i Östergötland. Länsförsäkringar Östgöta är ett av 23 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag som tillsammans utgör Länsförsäkringar. De 23 bolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB. Vi har ett av landets starkaste varumärken, det enda inom den finansiella sektorn som konsumenterna placerar topp 15 på anseendebarometern