Hyresekonom med kunskap inom IT och hyresjuridik

Rekryterare
Partillebo
Plats
Göteborg/Partille
Annonserat
den 22 januari 2018
Stängs
den 21 februari 2018
Kontakta
Sara Östlund
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Hyresekonom med kunskap inom IT och hyresjuridik

Om Partillebo
Partillebo är ett framgångsrikt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3 800 lägenheter och ca 220 000 m² lokalyta i Partille kommun. Partillebo är en del av den stora expansionen som Partille kommun befinner sig i. Kundservicen är av högsta prioritet, varför kvalitet och delaktighet är några av nyckelorden i verksamheten. Det är ett bolag med korta beslutsvägar.

Vi söker nu en hyresekonom med kunskap inom främst IT och även juridik. Då det är ett föräldravikariat är tjänsten med start 1:a mars och fram t.o.m. april 2019. Tjänsten är på heltid med arbetstider 7:30 - 16:30.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta på Hyresavdelningen och ingå i en arbetsgrupp på åtta personer. Tjänsten består av tre delar; ekonomi, systemansvar för fastighetssystemet (affärssystemet Xpand) och hyresjuridik. Ekonomidelen består till största delen av avisering och debitering av hyror, hantering av inbetalningar, felsökningar, arbete med kundreskontran, kravhantering, m m. Den andra delen innebär att du har ett delat systemansvar för fastighetssystemet, där du även kommer att agera internkonsult inom företaget och ha kontakt med leverantören av affärssystemet. I den tredje delen, som avser hyresjuridik, ingår arbete med rättsliga tvister som kan leda till ärenden i hyresnämnd och domstol.

Bakgrund
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom området. För att enklare komma in i rollen hos oss har du tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen och från arbete i något affärssystem. Som person är du noggrann och lojal mot både kunder och medarbetare. Du är positiv och har en god förmåga att kommunicera med andra. Du har integritet och är ansvarstagande. Vi är ett starkt team som samarbetar bra och tror på att vi tillsammans når framgång. Du är social och trivs med att ha många kontaktytor.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka oss din ansökan redan idag. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sara Östlund på telefonnummer 031-750 33 93. Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om SJR
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.