Handläggare till Collectum

Rekryterare
Collectum
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 januari 2018
Stängs
den 21 februari 2018
Kontakta
Emma Levin
Arbetstid
Heltid

Handläggare till Collectum

Handläggare till Collectum
Kundservice är Collectums främsta ansikte utåt. Vi har ett kundorienterat synsätt som innebär att vi fokuserar på behoven hos både företag och deras anställda. Kundservice består av ca 60 personer. Vi ansvarar för information till företagen, tecknande och ändringar av pensioneringsavtal, registrering av försäkringsändringar. Vi har även kontakt med försäkringsförmedlare. Mot företagens anställda ansvarar vi för registrering och information rörande deras försäkringar ITP, ITPK samt TGL. Vi ansvarar också för registrering och frågor om ITPK-val, förmånstagarförordnanden, kapitalflyttar samt hälsoprövning av ITP och ITPK. Collectum söker just nu två handläggare till  tillsvidare anställning och en vikarierande handläggare på heltid, 1 år, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter, på Collectum kundservice, kommer främst att bestå av handläggning av ärenden och telefonkontakter med våra kunder.

Lämplig bakgrund
Som person är du driven, utåtriktad och initiativrik. Du gillar att analysera och lösa problem. Du känner ansvar för dina uppgifter och utför dem noggrant. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga eftersom arbetet innebär en hel del telefonarbete. I samarbetet med andra, är du en gruppspelare som gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du ska ha ett intresse för att utveckla vår verksamhet och ha ett stort fokus på kundvård. Ansvar, engagemang och samarbete är våra värderingar och för oss är det viktigt att dessa tre ledord gestaltas i allt vi gör både gentemot våra kunder och i vårt interna arbete.

Har du tidigare erfarenheter av arbete med tjänstepension är det meriterande.

Ansökan
Ansök tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin på telefonnummer 08-407 55 70. Fackliga kontaktpersoner är för FTF Anne Furuliden 08-508 980 57 och för Saco Anders Jonasson 08-508 981 67. Tillträde sker snarast möjligt

Collectum administrerar tjänstepensionen ITP för företag, försäkrade, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Vi är den oberoende knutpunkten för ITP, som ser till att premier och information på ett snabbt och enkelt sätt når rätt mottagare. Collectum förmedlar årligen 29 miljarder kronor i försäkringspremier mellan 33 000 företag och ett tiotal försäkringsbolag. Vi upphandlar också försäkringsbolag som förvaltar den tjänstepension som den försäkrade själv placerar.

Vi erbjuder en spännande utmaning, förmånliga anställningsvillkor och möjlighet att få arbeta med tjänstepensionsfrågor som berör ca 2 miljoner personer. Vi sitter i fina lokaler vid Slussen i Stockholm

Liknande jobb

Liknande jobb